Čaute mamičky..nájdu sa tu neaké kočky so silikónmy a dávali si ich robiť v BA a okolie? Ja mam termín 22.04 v BB u dr Červeňa ( vygooglila som,že je najlepší ) ale keby tu boli dobré odporúčania na niekoho v BA,tak by som šla radšej tam.bývam totiž vo Viedni . Vopred ďakujeeeem 😉
V Bratislave je dobrý mudr. Razc
@janette321 ja som to chcela tiež vlastným tukom,ale potrebujem ich aj vytiahnuť .šak sa 22.04 porozprávam z doktorom čo by mi odporučil on. A ževraj sa to nemusí prijať ten tuk či ako to bolo.že zo 100% sa môže prijať iba 60% a keby schudnem,tak prvé idú cicky ,tak neviem...
telo nemusí prijať ani ten silikón . a keďže sú prsia vlastne tuk a vyplní ich silikónom tak tiež keď schudnete ten silikón vám zostane v ,, prázdnych ,, prsiach a bude vám tam behať hore dole . zasa asi bude musieť naťahovať kožu ... ale však doktor vám povie ... ja som to neskúšala len som si vtedy všeličo prečítala tak sa robím ,, múdra ,, :D
pred rokmi som si ich tiež chcela dať urobiť v BB ale strach z narkózy ma odradil . bolo vtedy také obdobie že dosť ľudí umieralo v nemocniciach - teda aspom sa o tom dosť písalo ... teraz keď na to niekedy myslím - ako však po deťoch a vekom sa skrášliť trošku , tak skôr som rozmýšľala nad tým vypĺňaním - vpichovaním vlastným tukom však prsia sú väčšinou tvorené z tuku . ako každých pár rokov chodiť a platiť nové operácie a silikóny keďže sa to musí stále meniť .... :D