Ahojte, vazne uvazujem, ze by som si jednu zadovazila. U mna nie je dovod, ze chcem nosit saty alebo tricka s vystrihom az po zadok, ale, ze mi kazda podprsenka velmi zavadzia na chrbte, ze ma z nej boli hlava. Tak chcem vyskusat toto. Oplati sa to aj z tohto dovodu a aj na bezne nosenie? Mali ste ju niektora, ktora ste dojcila a ostali vam po dojceni padnute prsia? Snad som bola zrozumitelna. Lebo to ma trochu odradza si ju kupit, ze je skor pre zeny s pevnymi prsiami. 🙂 Dik za skusenosti.
Ja mam male prsia a nedrzi, odlepuje sa, pada. Nosim ju jedine pod obycajnu podprsenku ked chcem pridat objem.
....no to je skor podprda pre take, co ju v podstate vobec nepotrebuju, na male prsia, akurat aby nebolo vidno bradavky.....Co len trosku vacsiu vahu neudrzia, odlepia sa..nIkdy nedisiahnes taku podporu prs ako u klasickej.
A tvoj problem urcite vyriesi vhodna velkost, zrejme nenosis spravny typ a hlavne velkost, ako vraj 80% (!!!) zien. Daj si poradit v specializovanej poradni.
@majdus ahoj, tak ja som mala uplne rovnaky problem ako ty uz od osemnastich rokov 😒 😖 . Z podprsenky ma bolieva hlava a mavam z nej zavrate (nepomoze ti ziadna renomovana znacka, ide o to, ze ti vzadu tlaci na nejaky stavec, ktory mas bud vyskoceny alebo extremne citlivy). Tu silikonovu samodrziacu podprsenku som skusala a nebolo to vobec dobre, neustale sa to odlepovalo (pri kazdom pohybe). Po jednom dni som ju rovno vyhodila. Vyriesila som to mensimi silikonovymi prsiami a podprsenku nenosim vobec.
Podla mna si vyberas zlu podprsenku. Ja som az donedavna nosila zlu velkost. Pozri stranku www.astratex.sk (ja dufam ze to sem mozem dat). Maju tam taky program ze ti vypocita presne tvoju velkost. Ja som doteraz nosila 65-70B a zrazu bum, ze 65C. Skoro som odpadla. Neverila som. Ale objednala som si a fakt mi ta podprsenka sadla jak rit na serbel 😁😁😁😁😁
Vdaka, damy. 🙂 Verim tomu, ze si nevhodne kupujem. Nekupujem teda casto, ale zmerat som skusala a teda nesedia mi. Neskusala som vsak skusat tak, ze zistim inak, ci mam vhodny kosik tymi trikmi, ktore su aj na tej stranke, co si poslala... @sam2 dik. Uz som si chcela nejaku na mieru usit alebo dat niekomu usit. Viem, ze niekde v Nemecku take nieco funguje. To by bolo super!
No a nikdy som si nemyslela, ze o tom budem vobec niekedy uvazovat, lebo nechcem nieco na sebe menit kvoli vzhladu, ale obmedzuje ma to aj pri behu za detmi, boli ma hlava, neznesiem ani mensi tlak na chrbticu, tak veru tuto moznost vazne zvazujem. Preplaca vobec nieco take poistovna? Chcela by som byt slobodna v pohybe a vdaka prsiam vobec nie som. :( ☹ 😒 😠
@majdus
ja som bola u sukromneho chiropraktika a potom aj na sukromnej klinike plastickej chirurgie takze ja som si vsetko hradila sama.
Vobec neviem ako toto funguje v statnom zdravotnickom zariadeni, to si musis zistit.
Mam to presne tak isto, neznesiem ani mensi tlak na chrbticu (ci uz v oblasti krizov alebo krcnej chrbtice). Nemozem nosit ani ziadne retiazky na krk alebo satky (aj ked si to dam len na minutu uz mi je uplne na vracanie alebo ma strasne rozboli hlava).
Ja som skusala rozne luxusnejsie znacky podprseniek (i viac druhov velkosti) no nic mi nezaberalo, ale verim tomu, ze tebe to pomoze a budes mat rychlo po probleme 🙂 .
Vyskúšala som sa pomerať, podľa odporučenej stránky, ale pochybujem, že to je 100% správne. Cez prsia mám 96 cm, pod prsiami 84 cm a odporučilo mi to veľkosť 85 A. Pochybujem, že keď mám skôr veľkosť košíkov B až C, žeby som sa narvala do A 😀
a čo sa týka ku téme, samodržiacu podprsenku neodporúčam, tie cenovo dostupné sú nekvalitné a veľa kamarátok vrátane mňa, to chcelo vyskúšať a potom sme ju buď založili alebo rovno vyhodili 😀 ale nechcem všetky samodržiace podprsenky odsúdiť úplne, možno nejaká exkluzívna značka by bola úplne super kvalitná 🙂
@laurinka88 toto nie je len o merani pod a cez prsia.. Tato stranka ma specialny program, kde zadavas vysku, vek, tvar prs.... Atd... Mne pri klasickom merani vychadzal kosicek AA 😁
@whitecat666 Dik 🙂 No to ja zase satku znesiem, ved aj podprdu nejaku dobu znesiem, ale, ked nemusim, nenosim, lebo na konci ma vzdy boli hlava. Tak dufam, ze nieco dobre najdem 🙂 a nebudem musiet riesit ine moznosti..
@sam2 takže skúsila som to na českej stránke a vyšlo mi 75 D 😀 takže asi zavítam do môjho obľúbeného New Yorkeru a skúsim si túto veľkosť 🙂 som zvedavá, lebo teraz nosievam 80 B a 80 C a som stále celá odtlačená (najmä košíky a ramienka) a necítim sa komfortne. Vďaka za radu 😉
@laurinka88 vsak toto. Ja uz som bola zufala. Nic mi nesedelo. Az segra toto objavila... A este je dobre to, ze ak si to urobis na sk stranke, tak to ti hodi take korunky, ku produktom, ktore by ti mali sadnut. Ja som velmi neverila ked som si to objednavala. Ale fakt mi to sedi.... 😁😁😁
ja som mala, ale sa to odlepovalo, nebolo to na nic.
@sam2 ahoj, tak som vyskusala ten astratex a veru som ich obratom posielala spat. Je to sila. Hladam sklamane dalej a teraz som zabrusila na bonprix a tam sa mi niektore vidia. Nuz ale podla mojich merani mam neexistujucu velkost. Velky obvod a padnute prsia,stredne velke asi.Ale ktovie.
Joooj. Nezda sa mi to. Zase vyhadzovat peniaze za postovne ma prestava bavit.
Nasla som este firmu Kuper. Poznate niektora tuto znacku? Siju vraj na mieru podla rozmerov. Vdaka!
No podľa mňa ak Ťa bolí hlava z podprsenky a zavadzia Ti tak si vyberáš nevhodné modely. Skús nejakú renomovanú značku v špecializovanom obchode.
Podľa mňa toto čo chceš nie je na bežné nosenie.