Ahojte čo na Sibo pomôže? určite ho mám..mne pred mesiacom dal na gastro skusmo Normix na 7 dní a odvtedy nič. Včera mi zobral vzorku a krv na intolerancie. Neviem či niečo ukáže keďže som na diéte bezlaktozy a glutenu .Mávate pri Sibe pichanie v konečníku a svrbenie vonku ? Na rektoskopii som bola a hemeroidy nemám. Chudnem a netravi mi dobre stravu vidím na stolici , je žltá a v farbe jedla akoby.
Na gastre spomenul aj psychika že to môže byť ale pochybujem, toto uz je príliš .
máte skúsenosti s tým podobné?
Ja dnes mam posledny siedmi den ATB, tiez mam fruktozovu, histaminovu a laktozovu intoleranciu a potravinovych alergii. Bolo mi povedane, ze jedine pozitivum tejto diagnozy je, ze budem mat doživotne stihlu postavu. Ale tak kupila som si Daosin, enzymi na stravenie fruktozy a laktozy a normalne veci sa zlepsili 🙂
Ahojte mám otazku k Sibu všetci píšete že ste nemali žiadne vedľajšie účinky,no ja nikdy nečítam vedľajšie účinky a keď som ich nasadila mala som závrat,smútok skleslost....Potom som si prečítala tie vedľajšie účinky a písali že častý problém je závrat....a písali aj že smútok ,skleslost depresia keď sa vyskytne vysadte lieky.No lenže držím diétu beriem preparáty no dobre to není a bojím sa vrátiť späť k liečbe ,neviem či to po dvoch dňoch prejde či to budem celé 2 t tak...ak tu je niekto kto mal podobný problém budem rada ak sa ozve ďakujem🤗🤗
Sibo
@ssia ja som mala vysokopozitivny sibo pred nedavnom som dobrala normix zatial klopem ze secko ok ale ja mam i laktozovu a pichanie mam ano no teraz nie dufam ze sa ten stav nevrati ale ano mavala som zo zapchy pichanie a mohla som jest neviem co a i tak mi bolo na h...jedine ked som nic nejedla mi bolo ok