ahojte, zaujimalo by ma, ake mate skusenosti s uzivanim Schusslerovych soli, co ste uzivali a preco a ako dlho trvalo, kym vam to zabralo. Ja som zacala brat Ferr phos a Calc phos na krvny obraz. a este chcem vyskusat pred porodom tie 4 tyzdne brat Mag phos. Vraj to pomaha mat lepsi, rychlejsi porod. Tak som velmi zvedava, ci je to pravda 😉
My ich uzivame asi tyzden. Maly ma tiez odvapnene zubky, tak to este neviem posudit. Ale urcite mu zabrali, ma ovela lepsiu farbu. Stale bol taky bledy, ako chory a konecne zacal jest. A to zo dna na den. A ake uzivate? Od slovenskeho vyrobcu alebo ineho?
@blanocka
@katkaagabko
ja sama som zvedava, beriem, podla mna, dost vysoke davky a neviem si predstavit dlhodobe uzivanie kvoli financiam ☹ a len mozem dufat, ze mi to zaberie, ak nie, tak vyhodene prachy. a ja tak mi ten princip ucinku nie je jasny
@demo tak to si ma nepotesila 😝 , ale dava to zmysel. som zvedava. dcerka akurat berie ferr phos a vyzera to tak, ze to na nu vplyva celkom pozitivne. ja som na seba zvedava, v oktobri idem na kontrolu na hematku, aky budem mat krvny obraz. ty mas dlhodobejsie skusensoti s ich uzivanim?
jedla som ich asi mesiac a nic. vobec nic sa nezlepsilo. Akurat dnes som to tu niekde uz pisala,ale napisem to aj sem: bola som dlho extremne unavena a nervozna, z krvy vyslo, ze mam malo vapnika, zeleza a magnezia. Na kontrole som este nebola, ale citim sa super. Kupila som si este aj koloidne mineraly - vydrzia velmi dlho a stoja nejakych 12 eur. A este magnesii lactici - co je magnezium dobre a lacne, dava sa aj na predpis. Zelezo ak nemas laboratorne potvrdeny jeho nedostatok by si ani uzivat nemusela.
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
@demo praveze mam zeleza zufalo malo a tym padom aj hemoglobin a ostatne hodnoty znizene. teraz nechcem brat napr. magnezium, lebo som v 33t, normalne zelezo vobec nezvladam, tak som sa dala na toto, ze ak nepomoze, aspon neuskodi, ale, ked nepomoze, budem musiet po porode vyskusat neico ine. diky za tipy 😉
@vavrenka chcem sa spýtať odkial ste objednávali, prípadne kde ste zohnali tu v SR ( najlepšie IP). ďakujem
mne pomahaju pri bolesti hlavy 5 tabliet si rozpustim v horucej vode a zaberu aj pri migrene
Su to vacsinou mineraly, ale su strasne nizsko dozirovane i ked sa hovori, ze vraj ich v tej forme dokaze telo lepsie spracovat. Mne boli odporucene ked som mala nedostatok magnezia a na to aby som ho doplnila by som potrebovala denne 30tabletiek toho potrebneho preparatu. Cas som to pouzivala a zdaleka to u mna nezabralo tak ako ked som si potom dala normalne magnezium (nadalej som mala krce- klasicky znak nedostatku magnezia). Takze z mojej skusenosti- radsej doplnit mineraly inym sposobom. Nehovoriac, ze jedno balenie mi vydrzalo asi tyzden a to stoji okolo 10€.
@susily bohuzial nie
Mam odskúšané tieto soli od" biomineral"tuším a aj rakúske, ktoré sú ešte označené aj číslami... - pri týchto som reálne cítila účinok, brala som 3kombinaciu-3,5,8, na energiu... každé "číslo" sa muselo užiť do isteho casu a ficala som ako motorová myš....
@gabriela0077 coze? To ktore? Ja mam tiez migreny, bolo by super, keby som nemusela stale tie silne lieky.
Inac silicea aj mne pomohla, mame aj ferr phos, davam detom, ked "na nich nieco lezie"
Calc flour
Ahojte, dievčatá, ja som sa k bunkovým soliam dostala náhodoy, keď son už nao,ah nevedela, čo robiť...lekári konštatovali, že som ok.....a ja stále unavená, bez energie, s neustálym pocitom hladu hneď po jedle, bolesťami hlavy....blydný kruh....veĺmi a takmer okamžite mi pomohli zelené Nat phos- 8 denne, a červene Kali phos - 4 denne, nat phos vyberam druhé balenie, od júna, kali phos mám ešte to prvé, tiež od júna. Bunkové soli mi poradila známa, ktorej zmizla 4cm cysta na vaječníkoch....poznám ĺudí, ktorým sa zkepšil spánok.....nech je ako chce, nemusím nutne rozumieť princípu ich fungovania, sú to soli, ktoré sa dostávajú priamo do bunky, a tá už vie, čo s nimi...pekný deň.
@mimibb dobry den, mozem poprosit pocet kolko denne sa moze brat a ktore v akom casom intervale. Velmi som unavena a ksva mi vobec nerobi dobre. Vopred velmi pekne dakujem
@japredavam ešte užívate tie bunkove soli
@vavrenka ja a deti sme ich brali cca rok, deti kvoli zvysenej chorobnosti, ja kvoli kozi a vlasom. Pocity z toho mam take zmiesane, urcite pomahaju, len pri urcitych problemoch ich treba brat dlhodobo a ide to dost do penazi, ked mas vyssie davkovanie. Decka boli chore rovnako ci ich brali alebo nie, ale zase mne napriklad pomohli pri vypadavani vlasov, konkretne silicea, po 2 tyzdnoch som citila zlepsenie, po mesiaci mi vlasy prestali padat uplne. tiez ferr phos mam osvedcene pri horucke, calc phos pri aftoch - maly mal slintacku a po 1 dni zlepsenie, po 2 dnoch uzivania zacali afty zazracne ustupovat, calc fluor zase uzivame pre posilnenie skloviny a tiez mam pocit, ze to pomaha, lebo malemu sa zacali odvapnovat zubky a odkedy ich uzivame, tak sa mu to nezhorsuje...