Dobrý deň, prosím nemá niekto skúsenosti so zmenou sfarbenia nechtov, pri lôžku a na konci do fialova, cez stred svetlý pás. Okyslicenie krvi ok, výsledky krvi a ekg v poriadku. Jedine teraz chodím na elektroliečbu chrbtice, mala som nejakú virozu cca 3 týždne dozadu bez teploty s bolesťou hrdla.
To je srdce choré ak fialovejú alebo červenejú nechty ja to tak mám a mám vysoký tlak a šelest mi zistili. Musím užívať pravidelne lieky na srdce.
@alickapusinka nemám vysoký tlak, mávam 110-120 na 75-80, okyslicenie krvi 99, výsledky krvi ok... selest som pokiaľ viem nemala...
Na srdce môžeš ochorieť v ktoromkoľvek veku aj deti sú choré aj dospelý a to pri tom nemusí byť nikto v rodine chorý. To že nemáš vysoký tlak ešte neznamená že srdce je v poriadku. Ochorie človek počas života hoci kedy. To že máš dobrý tlak to ešte neznamená že je všetko v poriadku. Mám kamarátku ktorej brat bol chorý na srdce v rodine nikdy nikto a nakoniec mu zistili že mu zlyháva srdce transplantácie sa ani nedožil takže asi tak. Nie vždy ak človeku nič nie je iba má zo začiatku príznaky že má všetko v poriadku.
Padaj k lekárovi alebo aspoň zavolaj. Nie vypisuje na modrom koníkovy.
@natiblaskova bola som.. povedal, že nech nezneuzivam zdravotnictvo, že riesia dôležitejšie veci, tak sa pýtam.. robili mi ekg, röntgen a odbery krvi... nepíšem najprv na MK.. tak zisťujem, či niekto nemal podobný problém....
Skus este kozne, mozno fotka skresluje, ale pri anemii alebo problemoch s obehom a srdcom su aj konceky prstov take belave do modra a sfarbenie nechtov je take studeno fialove, toto skor vyzera ako nejaky zapal. Mavas studene ruky, resp. konceky prstov?
@valise skúsim pochodit, keďže nemala som to takéto a na internom povedali, že srdce v poriadku...
@valise mávam ešte problémy so štítnou žľazou (hashimoto) a teraz som akurát chodila na laser a elektroliečbu kvôli chrbtici..
Ako dlho to mas?
@valise posledný týždeň. Predtým som to nemala (alebo nevšimla som si to)
To bol idiot. Tak sa ospravedlňujem. To bol tvoj obvodak? Nechceš ho zmeniť?
Inak myslíte že tie mesiačiky majú mať aj deti, také ako dospelí? Pretože som samozrejme pozerala aj sebe aj dcére a ona ich vôbec nemá.
https://ta3.com/clanok/244584/nechty-odhalia-ve...
Celkom zaujimavé. Úplne dolw píše že sfarbenie do červená či fialová môže súvisieť so zlým krvným obehom