Sex pred kyretom

katarina_katkaa
22. júl 2016

Prepacte ak to uz tu bolo, som tu nova a potrebujem poradit, v utorok ma caka kyretaz a chcem sa spytat ako je to so sexom pred zakrokom. Informovali ma ako je to po... no pred som sa zabudla pytat a ani mi nic nepovedali... Dakujem za vase odpovede.

ivec16
22. júl 2016

@katarina_katkaa asi zalezi z akeho dovodu budes mat kyret ale myslim, ze nie su obmedzenia ak sa na to citis

mirka17
22. júl 2016

@katarina_katkaa v nemocnici ta neinformovali preto, lebo nepredpokladali že sa nájde niekto kto by chcel pred kyretážou sexovať.

alchemilkazltozelena
22. júl 2016

@mirka17 milion palcov hore..to je sila co sa tu uz niektore pytaju akoze idem na taky zakrok a este chcem sexovat no nestacim sa divit

katarina_katkaa
autor
22. júl 2016

@alchemilkazltozelena idu mi robit kytrt z dovodu nepravidelnej menstruacie. Tak co je na tom divne???

janais3
22. júl 2016

taký dôvod som v živote nepočula. jedna absurdita za druhou 😨

gita17
22. júl 2016

vsetky si mysleli ze ides na potrat alebo si po potrate 🙂

radkamikic
23. júl 2016

Robi sa to ked ked je problem s menzesom..cisti sa maternica....sem musi clovek napisat cely chorobopis aby nahodou niekto sa necitil virtualne frustrovany...😞...moj nazor-cez vikend kludne, v pondelok uz budes viac riesit stres zo zakroku...

katarina_katkaa
autor
23. júl 2016

@radkamikic dakujem za radu.

ivec16
23. júl 2016

@katarina_katkaa hej vacsina si myslela ze ides po potrate a preto sa tu tak pohorsuju, ja som prave z toho dovodu, ze to moze byt aj problem so silnym krvacanim pocas ms alebo i ine pisala, ze zalezi od dovodu... ale myslim ze radkamikic poradila dobre

lucinka511
25. júl 2016

@katarina_katkaa ale po kyrete pozor a daj si pre istotu antibiotika aby si nedostala daky zapal.