Sex po mykóze bolí

pocahonntas
29. jan 2014

baby mala som mykozu lekar mi dal na to Klotrimazol aj krem aj vaginalne tablety, ktore som dobrala no a den potom ako som ich dobrala sme sa s priatelom milovali. Len neviem ci ten Klotrimazol tak oslabil prostredie tam dolu ale teraz ma to boli, mam pocit ako keby sa to nejak osuchalo, je to blbe slovo ine na to neviem najst.....lekar ma nepoucil o nicom takom ze po dobrati by som nemohla mat sex.....mala niektora podobny problem? ako ste to riesili, popripade ked uz ste sa liecili z mykozy ako dlho po dobrati vaginalnych tabliet a kremu ste sa nemohli milovat? vdaka vsetkym dobrym dusiam za odpoved

materina_duska
29. jan 2014

@pocahonntas Poznám pár, čo sa miloval počas mykózy v plnom prúde tak, že sa obaja natreli a išli na to 🙂 Čiže je to individuálne s tou bolesťou. Ťažkú hlavu by som si z toho nerobila, skúste pár dní počkať. V nedeľu po omši už budeš fit 😉

pocahonntas
autor
29. jan 2014

@materina_duska vdaka za odpoved no neviem preco je to take podrazdene :( teraz som akurat dostala ms takze budem mat par dni klud no snad to teda prejde dovtedy

sono2
29. jan 2014

@pocahonntas no z logického, zdravotného a ešte neviem akého hľadiska a úsudku by si mala mať sex, až kým si neni zdravá. A evidentne niesi. Išla by som k doktorovi a nie mať sex. Čo si z neho mala. Bude sa ti liečba takto predlžovať.

pocahonntas
autor
29. jan 2014

@sono2 sak po dobrati predpisanych liekov by som uz mala byt zdrava aj som si to myslela ze som.....inak by som sa nemilovala...to len potom som citila ze mam podrazdenu sliznicu, a to nie z mykozy ale z toho sexu.....

demo
29. jan 2014

@pocahonntas vedlajsi ucinok liekov, ktore.podrazdili sliznicu. Po par dnoch sa to upokoji.

pocahonntas
autor
29. jan 2014

@demo rozmyslam ci by nepomohol bylinny sedaci kupel :D

billam
29. jan 2014

@pocahonntas mykoza spôsobuje aj zápal sliznice v posve /aj na penise/...to, že si dobrala lieky neznamená, že hneď na druhý deň si ok...to ti potvrdi lekár...mykozu spôsobuje aj sex...je možné, že nakazeny bol aj muž a navzájom si to predavate...

demo
29. jan 2014

@pocahonntas nie nie, nerob s tym nic. Bylinky by to mohli este podrazdit.

pocahonntas
autor
29. jan 2014

@billam muz si dal tiez masticku lekar povedal ze staci raz natriet.....tak ako dlho po dobrati liekov by mal byt celibat? lebo toto mi nikto nepovedal ani lekar ani v pribalovom letaku nic nie je

billam
29. jan 2014

@pocahonntas na to sa ťažko odpovedá...buď si to potvrdis lekárom - zoberie ti ster, ale pocitovo, ked nemáš žiadne palenie, rezanie...naprpri cikani ta nepali...

pocahonntas
autor
29. jan 2014

@billam nepalilo ma ale po tom vcerajsom milovani to mam podrazdene tak aj pri ehm cikani trochu pali

sono2
29. jan 2014

@pocahonntas no veď ty si rozumieš

demo
29. jan 2014

@pocahonntas 2-3 dni. Teraz uz mozno aj dlhsie, ale keby to trvalo lepsie ist dr lebo pravda.mozw but aj to, ze sa to nepreliecilo

pocahonntas
autor
29. jan 2014

@demo ach vdaka, keby som to len vedela :(

ichbinich
29. jan 2014

@pocahonntas:
Ked som ja mavala niekedy mykozy, mne vzdy dala lekarka PO liecbe Canestenom alebo podobnym tabletky s kyselinou mliecnou na vkladanie do posvy, aby sa to vsetko zase znormalizovalo.
Podobne ako sa po liecbe antibiotikami odporucaju probiotika...

pocahonntas
autor
29. jan 2014

@ichbinich vdaka a vies nazov tych tabletiek?

ichbinich
30. jan 2014

@pocahonntas:
Tu v Rakusku sa volaju Döderlein Med, blbe meno 😉
Neobsahuju kyselinu mliecnu, to som zle napisala, ale mliecne bakterie: Lactobacillus gasseri.
Nieco podobne maju urcite v lekarni aj na Slovensku. Povedz, ze potrebujes obnovit floru v posve po mykoze, a urcite ti pomozu.
Daju sa kupit aj gely na umyvanie s kyslym pH, bud v lekarni, alebo v drogerii. Ja uz dlho pozivam Intimo od Nivea, alebo aj Chily, to je talianska znacka, ale mavaju ju myslim aj na Slovensku.
Vsetko dobre!