ahojte chcem sa syptat som 30 dni po cisarskom a mali sme s pristelom sex. Samozrejme opatrny. No ked cloveku sa vzburia hormony nerozmysla a az teraz som sa zacala bat ci som si tym nemohla nejak ublizit ked to bolo tak skoro. Ocistky mam uz len zrejme biele cca tyzden kedze na vlozke nic a ked mi robili sono povedali ze jazva na maternici je pekne zahojena. Nedodrzali ste niektora sestonedelie v tomto? Neviem ci skocit na gyndu ked to bolo po mesiaci..
musíš asi byť strašne mladé dievča,keď tu opisuješ svoje intímne detaily,ešte že nie tvoju stolicu,nemusíš sa ničoho báť ,pokiaľ ti nie je zle a na odpadnuie....,mám dve deti a takéto starosti ti závidím,,,,
@jaju_ska no keď už aj sex budú riešiť na gynde tak ešte len potom tam budú rady.... 😀 😀 😀 😀 ak nemáš problémy tak načo by si sa tam trepala....
kam sa ponáhľať? áno, pokiaľ sa žena dobre cíti a bla bla bla, tak hupky na to, však?
to 6to nedelie má svoj význam 🙂
Ja viem ze sesetonedelie ma svoj vyznam, len som sa pytala zien co necakali celych sest tyzdnov ci vsetko v poriadku
@jaju_ska pokiaľ ťa nič nebolí, nerieš. Akurát riešte antikoncepciu, lebo sa ľahko môže stať, že na kontrole po šestonedelí ťa doktor prekvapí 😉
Ahoj, ani ja som nedodržala a tiež sme s manželom boli cca po mesiaci. Nakoľko som už nemala očistky, myslím si, že je to O.K. Nič sa nestalo...hormóny robia svoje 🙂
@jaju_ska my sme pri prvom tiez po mesiaci si troska uzili, uz som nespinila, uz len troska bielozlteho islo a v poriadku, mame aj druhe dieta bez problemov, ale tam sme cakali do konca sestonedelia. Tak ak sa citis dobre, tak sa nic nedeje, ale podla moznosti sa snazte abstinovat este 2 tyzdne. 🙂
Dakujem baby 🙂
@jaju_ska
tiez si myslim ze je to v poriadku, obzvlast ak ti to nebolo neprijemne a boli ste opatrni. Ja teda zavidim, nam to trvalo ovela dlhsie aj ked sme chceli - strasne suchoty aj s lubrikacnym gelom 😀
A nazabudni na antikoncepciu, lebo ani sestonedelie ani kojenie ta pred tehotenstvom neochrania 😉
My sme tiež nedodržali šestonedelie pomilovali sme sa po 3 týždňoch po sekcii. Všetko bolo v poriadku aj ked som sa potom troška bala či naaahodou sa niečo nemohlo stať 🙂
Ahoj, keď to nebolelo, nekrvácaš po tom a mala si na to už chuť si myslím, že je už všetko OK. Som tiež po dvoch sekciách 🙂