Sestra krváca mimo cyklu - veľké krvné zrazeniny

diana20
23. jan 2017

Ahojte. Bojím sa o sestru, lebo krváca mimo cyklu veľké krvné zrazeniny. Najprv mala len slabé špinenie tak si myslela, že to sa občas stáva, ale teraz ju aj bolí dosť brucho. Je teraz stále veľmi unavená, celá biela, naozaj ako chodiaca mŕtvola, strašne vyzerá.. nemá skoro žiadne železo, takže počiatočnú únavu a bledost sme pripisovali tomu, no krvácanie teraz neviem či môže byť z toho tiež, máte nejaké skúsenosti? Ešte si aj našla hrčku na krku iba na jednej strane, pred štyrmi dňami, nie je to uzlina...dnes ide ku doktorovi, ale až poobede a ja sa naozaj obávam, preto sa pýtam, je tu niekto kto toto mal a nebolo to nič vážne?

sibalka21
23. jan 2017

@diana20 No nikto ti nepovie co sa deje, nemusi to byt nic vazne... Ale na druhu stranu to moze byt nieco naozaj vazne.... Ide k lekarovi, uvidis co sa deje... Drzim palce a napis ako dopadla 🙂

kuka221
23. jan 2017

Ja som raz krvácala v strede cyklu a bola to prasknutá cysta. Takže jedine smer lekár.

emocka
23. jan 2017

Ja som mala také. Dlhodobo. U mňa to spôsobovali myomy. Po rokoch trápenia som sa vypýtala na hysterektómiu a teraz mám pokoj svätý. Ináč bolo to des, 7 rokov, ledva som nohy vliekla. A doktor len liečil a liečil... To sa vyliečiť nedá.

janulienkaaaaa
23. jan 2017

ja som mala podobny problém, asi pred piatimi rokmi som začala krvácať mimo cyklu, a išli zo mna veľké zrazeniny krvi, az hrudy. Zlakla som. U mna to boli endom. polypy v maternici. Potom sa ustalilo, ale niekedy sa mi to obajivilo. Minuly rok som bola na operácii- odtranenie polypov. kedže branili v tehotentve. Tiez som mala hrcku, ale na prsníku, ktorá tiez musela ist von. Vsetko je to sposebene hormonmi, ktoré nie su v norme..... Myslím si, ze to bude podobny problem ako u mna

lucykelly
23. jan 2017

neviem, aká stará je sestra, ale kľudne môže mať myómy na maternici ... pri nich je veľké krvácanie ... ale potvrdiť to môže len gynekológ

diana20
autor
24. jan 2017

@lucykelly žijeme vo francúzsku a tu sa čaká na gynekológa aj tri štyri mesiace, otras no poslala ju doktorka na sono a teda dúfam to nič nebude. Doktorka jej povedala, že to nemusí nič znamenať.. dala jej antikoncepciu aspoň aby sa jej to upravilo a zvyšok uvidíme podľa sona a výsledkov z krvi...

lucinka511
24. jan 2017

@diana20 moze to byt aj MS.ja som napr mavala jedno obdobie asi pol roka kazde dva tyzdne MS a u mna je vzdy MS aj s kusmi..takze to nemusi nic znamenat este ...inak ked sa vo fr tak dlho caka na gyn.pohotovost nefunguje?

sandrasstini
24. jan 2017

maminina kamoska mala toto podobne, a potom raz z nej vypadol velky kus....diagnoza zla, ale nakoniec vsetko dobre dopadlo a je ok. necakat a ist rovno k lekarovi, zdravie je len jedno, cim skor sa to odhali tym stupaju sance, drzim palce!