Prosim mate niekto skusenosti s uzivanim lieku Sertralin Actavis 50 mg pocas tehotenstva alebo dojcenia? Ja dojcim a zaujimalo by ma ako ste to znasali, prip. babatko /ci a ako sa to na nom prejavovalo/. Dakujem za odpovede
Ja mám doma 1,5mesačného chlapčeka, užívam 2 x50mg sertralinu, ale stav sa mi zhorsuje-asi tomu pridava vycerpanie a unava. Dojcim ho, ale citim, ze by som potrebovala zvysit davku...a dojcenia by som sa tiez nechcela vzdat, nakolko nam to dobre ide, malinky krasne pribera, ja nemam problem s mliekom, len ta depresia....neviem si snou rady ....tak neviem, aka davka je odskusana a bezpecna pre malinkeho.....nechcem mu tym ublizit..
Super, ďakujem Ti za odpoveď.a koľko malo bábätko pri nasadzovaní? Moje má len 3 mesiace 🥺
@cloviecka no ved ani ja nepoznam, len tuto na koniku som sa podozvedala, pozerala fora a tak. A vela clankov na nete som predtym prestudovala. Tiez som bola v strachu ci to malej neuskodi. Ale odkedy sa narodila nic jej nebolo, vsetko sa vyvija tak ako ma, chora este nebola ani raz (ani nadcha, nic), ma rok a pol a uz jej je pekne rozumiet slova, je nadherna, nikdy sa mi ani nesnivalo ze by som niekedy mohla mat taku nadhernu a sikovnu dcerku.
Takze ja som sa rozhodla zacat ich znova brat a vsetko je super, dufam ze aj bude. Ty co urobis?
@cloviecka to som rada ze som pomohla. Mne tiez takto minuly rok pomohli baby tu na koni. Uplne som sa az vznasala od radosti😊. A hej, maju uplne zdrave deti. Dokonca jedna uz mala syna skolaka a nepostrehla vobec nijake nasledky, vsetko oki. Tiez brala sertralin cele tehotenstvo a dojcenie. Dojcila tusim rok a pol. Ja tiez este v noci cca 2x vystrcim prso malej😊😄.
Ake davky si brala?
V tehu
@cloviecka Odporucam podporu podla clanku dr. Saula: http://www.doctoryourself.com/anxiety.html, dat si velke davky B3 naicinu , B12 a C vit. podla clankov na stranke, su lekarsky overene rokmi, drzim palce. Este - proti uzkosti pomaha magnezium aj do 2000 mg denne (da sa kupit prasok na internete - magnezium citrat) a orotat litia - tiez na nete.
@xena03 veľmi si ma upokojila. Mne totiž lekár kojit neodporúčal ale tu som zistila, že mnohým babám tu to lekári odobrili. Veľmi by som chcela ďalej dojčiť, keďže ja s mlieckom problém nemám. Ďakujem ti za tvoje reakcie.rozhodla som sa ďalej dojčiť so sertralinom.verim, že to maličkej neublíži a ja sa budem cítiť lepšie.
Baby,kedy vam zaucinkovali AD-sertralin?
Ahoj Zuzi,
ako si dopadla s uzivanim sertralinu pocas dojcenia?