Ahojte, bereim sertralin na panicku poruchu (zistil som ze pravdepodobne problem bol v chrbtici ) a z toho stavy akompri PP. Bral som 150 mg davku este ako tak pohode a pdkedy mi zvysil na 200 mg to je horor. Je to uz 2 mesiace a stale mi neskutocne piska v uchu, mam take vserliake fyzicke priznaky bolesti brucha hnacky atd.. beriem to povede rano sa budom
Takmer mi nepiska neni mi nic, pobede si dam a az kym nezaspim mi je zle. Mate niekto skusenost? Mohlo by pomoct s lekarom postupne znizenie davky?
@lucia851 a mate s tymto skusenosti?
@inhibiitor Ked je problem v chrbtici neda sa nieco robit radsej s nou? Tu davku by som urcite znizila, ci uz aj nemas privela serotoninu. A v com bol problem v chrbtici, ze to sposobuje taketo stavy?
@marianarem mavam blokady krcnej a hrudnej chrbtice od nehody, mavam aj posunute stavce a tak.. a prejavuje sa mi to napriklad tlakom na hrudi a akoby stazene sychanie , ked ma napravia tak zrazu je vsetko v poriadku… a zas som zacal mat problem s chrbtim a zvysil mi davku a odvtedy horor hlavne to piskanie v usiach vzdy pobede ked si dam tie tabletky
@inhibiitor Vsak ich vysad ked to je od chrbta a rob nieco s tym chrbtom.
@marianarem robim , chosim cvicit uz zacal som to riesit.. len psychos si mysli ze to je z psychiky a nechce mi znizit.. zacnem asi sam
@inhibiitor treba sa dohodnúť s lekárom na znížení davky