Žienky, prosííím, kde zoženiem Seroxat 20mg alebo 30mg na Slovensku? Alebo nahradu v zahranici - Polsko, Madarsko?Kde konkretne a co ste zohnali?
Prepáčte neviete, kde na Slovensku majú ešte Seroxat, alebo Paretin? Viete roky to už užívam, veľmi sa bojím, že nezoženiem, prosím ktoniečo vie, hocaké info, dajte vedieť!!!!
@vmacurakova No, na Slovensku už asi nikde, možno v nejakej menej frekventovanej lekarni, nejake zasoby dopredavaju. Ja som na to rezignovala a v pohode som dostala Paroxat 20mg, čo je to isté čo Seroxat, na vypísaný recept v Maďarsku, hneď za hranicami, s doplatkom ako v SR. Aj v Česku sa da zohnať generikum. Aj v Poľsku a Rakusku, ale dosť draho.
@zuzanahe Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.Pôjdem asi do Poľska, lebo mám to bližšie. Ešte raz veľká vďaka za info a promtnú odpoveď.
@vmacurakova Za málo.😀
Ak zozeniete v Polsku, prosím dajte mi vediet, co a ako. Ja by som to tam tiez mala blizsie. Lebo zevraj vypadok Seroxatu u nas ma byt min. az do oktobra.
@zuzanahe V poriadku, ozvem sa.
@zuzanahe už som bola v Poľsku SEROXAT mám, so sebou som mala slovenský recept od lekára, jeho originál si nechali v lekárni v Poľsku. Treba si ho prefotiť, keď si chcete preplatiť Seroxat u nás v Zdravot.poisťovni. 1 krabička SEROXAT stála 30 poľských zlotých, čo je cca 6,6€. Dá sa platiť v Poľsku v lekárni aj priamo cez VISA kartu. Pokladničný blok spolu s lístkom od platby cez kartu si treba odložiť pre Zdravot. poisť.
@vmacurakova jej, dakujem za info
Zdravím vás,máte niekto paretín 20 mg z Maďarska?Je to to isté čo bolo u nás?
@milo1970 Ja mám,je to to isté len inakšie balenie a 30 kusov je tam nie 28 ako u nás
@andrejka19 Mne sa tiež podarilo kúpiť,a sadlo Vám to,žiadny rozdiel? Teraz sa mi minuli lieky,a začnem ich brať tiež,Len som mal obavy,keď som videl to inakšie balenie.Dakujem vám za info, pekný deň.
@milo1970 Ja som si nevšimla žiadny rozdiel akurát som viac hladná možno to jediné
@andrejka19 To je dobre, hladný som aj z toho čo sme mali u nás.
@milo1970 tak dnes som zohnala v Madarsku celá šťastná Paroxat čo by malo byť to isté ako Seroxat zobrala som prvú tabletku zaspala som bola som unavená.Zobudila som sa z hrozným busenim srdca panikou na vracanie není mi dobre .Už sa bojím zobrať zajtra ďalšiu.Tak toto je hrozna situácia v ktorej sme sa ocitli s tými liekmi
Nepýtala si sa doktora alebo lekárnika na to? Že čím to je?
@zuzanahe Teraz som to riešila mám tu diskusiu,v Maďarsku zoženiete normálne na recept Paretin alebo inaksiu náhradu.maju ich viac druhov