Serapeptáza - užívanie a skúsenosti

mishach
28. feb 2017

Máte niektorá skúsenosti s užívaním týchto enzýmov. Moja krstná ich chce vyskúšať, odporučili jej to na myóm, len sa nevie rozhodnúť. Vďaka

kondelka
28. feb 2017

@mishach ahoj, už som to raz písala v podobnej téme, môj syn ju berie od decembra. Kvôli zápalu pätovej kosti. Má 11rokov, vybrali sme aj liečbu rázovymi vlnami, no a neviem na 100pro potvrdiť účinnosť, môžno to je aj placebo, ale päta je ok. Teda niekedy, keď ju veľmi zaťaží tréningom, tak bolí, keď je v kľude, tak je fajn.
Ale neviem aké by to bolo keby sme ju nebrali. Užíva to asi 2týždne po zistení zápalu, máme 90tabletiek....

maryzabeth
3. máj 2017

Ahojte.
Začala som sa tiež zaujímať o Serrapeptázu a viem, že je dobrá práve na cysty, myómy a iné zápaly v tele. Bratovi som ju odporučila po operácii zubu na rýchlejšie zotavenie a predchádzanie zápalu ďasna, všetko prebehlo ok 🙂. Nižšie kopírujem link na serrapeptázu, ktorú sme odskúšali a obsahuje navyše aj kurkumu, ktorá je silne protizápalová.
http://www.maxivitalis.sk/produkt/maxivitalis-s...

maminka1986
9. feb 2018

Obbovujem remu...skusenost prosím niekto???

mishach
autor
9. feb 2018

@maminka1986
Ja som ju otvárala. Krstná sa ju rozhodla užívať vtedy kvoli tomu myomu a nijako jej to nepomohlo. Narastol jej aj tak. Inak na sebe ziadne zmeny nebadala, ze by sa citila lepsie.

leushkka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maminka1986
11. feb 2018

@mishach
@leushkka ďakujem za odpovede zienky ja mam provlem s okom zapal cysty na nom preto to potrebujem vediet

mishach
autor
11. feb 2018

@maminka1986 ono je vela ohlasov. A vela ludi pise, ze im pomohlo. Za skusku nic nedas. Skore uzdravenie

nila1111
2. mar 2019

Ahojte, má niekto skúsenosti s užívaním bezprostredne po operácii ?

dede33
12. nov 2019

ahojte, no moje skúsenosti s užívaním serrapeptázy sú úplne otrasné, kúpila som si 250tis. a môžem povedať, že horšie mi nebolo ani nepamätám.. nikde som sa nedočítala o nejakých vedľajších účinkoch preto som najskôr myslela, že mám virozu avšak skúšala som či mi ozaj škodí práve ona a je to tak.. zvraciam po nej neskutočne, plus hnačky... telo mi ju absolutne neberie.. chcela som ju na cystu na vaječníku a také ženské veci ale už sa jej ani nedotknem...