Máte niektorá skúsenosti s užívaním týchto enzýmov. Moja krstná ich chce vyskúšať, odporučili jej to na myóm, len sa nevie rozhodnúť. Vďaka
Ahojte.
Začala som sa tiež zaujímať o Serrapeptázu a viem, že je dobrá práve na cysty, myómy a iné zápaly v tele. Bratovi som ju odporučila po operácii zubu na rýchlejšie zotavenie a predchádzanie zápalu ďasna, všetko prebehlo ok 🙂. Nižšie kopírujem link na serrapeptázu, ktorú sme odskúšali a obsahuje navyše aj kurkumu, ktorá je silne protizápalová.
http://www.maxivitalis.sk/produkt/maxivitalis-s...
Obbovujem remu...skusenost prosím niekto???
@maminka1986
Ja som ju otvárala. Krstná sa ju rozhodla užívať vtedy kvoli tomu myomu a nijako jej to nepomohlo. Narastol jej aj tak. Inak na sebe ziadne zmeny nebadala, ze by sa citila lepsie.
@maminka1986 ono je vela ohlasov. A vela ludi pise, ze im pomohlo. Za skusku nic nedas. Skore uzdravenie
Ahojte, má niekto skúsenosti s užívaním bezprostredne po operácii ?
ahojte, no moje skúsenosti s užívaním serrapeptázy sú úplne otrasné, kúpila som si 250tis. a môžem povedať, že horšie mi nebolo ani nepamätám.. nikde som sa nedočítala o nejakých vedľajších účinkoch preto som najskôr myslela, že mám virozu avšak skúšala som či mi ozaj škodí práve ona a je to tak.. zvraciam po nej neskutočne, plus hnačky... telo mi ju absolutne neberie.. chcela som ju na cystu na vaječníku a také ženské veci ale už sa jej ani nedotknem...
@mishach ahoj, už som to raz písala v podobnej téme, môj syn ju berie od decembra. Kvôli zápalu pätovej kosti. Má 11rokov, vybrali sme aj liečbu rázovymi vlnami, no a neviem na 100pro potvrdiť účinnosť, môžno to je aj placebo, ale päta je ok. Teda niekedy, keď ju veľmi zaťaží tréningom, tak bolí, keď je v kľude, tak je fajn.
Ale neviem aké by to bolo keby sme ju nebrali. Užíva to asi 2týždne po zistení zápalu, máme 90tabletiek....