Ma niekto skusenosti s uzivanim serapeptazy. Ak ano pomohola Vam? Som po dvoch covidoch. Stale mam tazkosti rozneho charakteru aj chronicky zaapl. Chcem to riesit inak.
a teda okrem toho, kedze kovid napada predovsetkym centralnu nerovu sustavu - z toho potom mozes plejadu tazkosti - reflux, padanie vlasov, bolest klbov, svalov, problem s chodzou..., treba zregenerovat najma tú. kup si bud B-komplex forte. alebo Milgammu, resp. Au-block, nieco tohto typu.
So serapeptazou mám veľmi dobré skúsenosti pri hojení rán aj pri chronických bolestiach a zapaloch. Dávam aj mačkám a psovi. 😂😅 Fakt pomáha. Natokinaza zase mojej mame pomohla s krcami v nohách. Ona má aj zapal hlbokých žíl a nenormálne kŕče a to magnezkom sa pcha, ale až natokinaza jej naozaj očividne pomohla. Inak ja serapeptazu beriem pri každej chorobe. Je to enzým, ktorý začne telu po 40-ke chýbať, už sa ho netvorí dosť prirodzene, tak pri chorobe je fajn doplniť.
Ja mám veľmi dobré skúsenosti so serrapeptazou pri endometrióze. Vďaka nej sa mi postupne vstrebala endocysta na vaječníku. Je to vraj najsilnejší protizápalovy enzým, takže si myslím, že jej užívaním človek určite nič nepokazí 👍
neviem ako po covide ale serrapeptaza je super moja segra mala trombozu hrozilo riziko odrezania nohy a ona pomohla .. teraz ju berie už len preventívne ..
ja napríklad som si ju tiež dala po opercií ako prevenciu
ocinovi zmiernila problémy taktiež čo sa týka kŕčových žíl
tak ako píšu všetci vyššie, len pozitívne skúsenosti. Svokra si zlomila nohu na 4x, rok sádra, po zložení noha v katastrofálnom stave! 3 poúrazové trombózy, 8 cm, zapálené, hrozila jej amputácia. Počas celého roka navštívila 5 odborných lekárov = úrazová ambulancia, traumatológia, dvaja rozdielni ortopédi, hematológia, angliológ... Nikto jej nepomohol, až toľko pohŕdaný výsmechom strýčko Google 😏 Dnes má nohu ako mladica, behá ako srna, vek 71 rokov. Za nás určite odporúčame.
@falbala132 mne sa zrazeniny nerobia ale mam zapal a ine tazkosti.
@falbala132 to aublock uzivam uz dva roky ale zapal zostava.
@akvi ako rychlo nastupi ucinok?
nie vyslovene zrazeniny ako tromby, len hustejsie zhluky krvi. a ake mas presne tazkosti? mne ten Aublock velmi pomohol.
No to je ťažko povedať, najlepšie to mam vypozorovane na kocúrovi, ktorý prišiel s veľkou hrcou od tesaka iného kocúra, veterinár nám dal atb a že ak sa nezmensi, bude to musieť rozrezať. Do troch dní bola hrca vstrebana, veterinár neveril, tak som mu povedala, že som kocúrovi dávala serapeptazu, tak si normálne pýtal stránku, kde objednávam.
@akvi a ktoru objednavas? Zvierata maju rychlejsi metabolizmus
@falbala132 unava alee neskutocna, potenie od hlavy po pety bez ohladu na teplotu a oblecenie, opuchy noch aj mam pocit crla, silna alergia, chronickq sinusitida, bolesti chrbta a noh a uz aj ruk. A tak by som mohla pokracovat - ano aublock je super
objednavam znacku goodhealthnaturally, ale pozeram, ze je momentalne nedostupna ☹ v tom shope, kde ja zvyknem..
@akvi dakujem zatial aom si objednala v lekarni
tak ty to mas asi ineho povodu, mne to poradila obvodna a zabralo mi to takmer okamzite. ja som mala velke tlaky v usiach, v hlave, palenie zahlavia, zasklby v koncatinach.
si ockovana?
@falbala132 mne sa to zacala cez kovid.
@walentina7 celkom dost dobre. Ale stale to nie je ono. Serru stale uzivam s prestavkami cez menzes.
@walentina7 ja tak uzivam. S tymi prestavkami lebo tie musim
Ahoj, pomohla serapeptaza na tu neskutočnu unavu po covide???? 🙂
@karinka1415 treba len vyskusat. Mne pomohla. Ale treba krv ci v tom nie je aj nieco ine. Napriklad zelezo, becka mineraly, pecenocky a podobne.
Ja mam vsetky vysledky ok, krv zobrana asi 7x...
A nebolale Ťa hlava po užiti? Ja som ju vysadila kvoli tomu..
po kovide je lepsia nattokinaza, rozpusta krvne mikrozrazeniny, ktore sa pri kovide v tele tvoria. serrapeptaza je zas lepsia po urazoch.