Dobrý deň. Máte nejaké skúsenosti Šaca s primárnom orl MUDr. VEME? bola som pri ňom na operácii nosa a dopadla tak, že bude treba reoperaciu. Mate s nim nejaké skúsenosti? Resp. Vedeli by ste mi odporučiť nejakú dobrú kliniku kde mi ten nos aj vyrovnajú aj zmenšia na prvý krát? Alebo mam sa vrátiť späť ku nemu keď prvá operácia nevyšla tak ako mala?
@jankas14 dobrý deň, po úraze som mala vykryveny nos a s tým aj zdravotné komplikácie. Po operacii sa nos vrátil do pôvodného stavu, zo zdravotného hľadiska je to lepšie ale z estetického je to to iste. Prekáža mi to. Bola som na kontrole. Povedal, že treba znova operovať. A najskôr rok po operacii, čo už je ale nie som odhodlaná ísť na reoperaciu. Ale ostal mi aj blbý pocit v nose ako by mi tam zavádzala chrupavka.
Ďakujem za odpoveď. Ak tomu správne rozumiem operáciou sa Vám mal vrátiť nos do pôvodného stavu zo zdravotného aj estetického hľadiska, ale nestalo sa tak a preto je operácia nutná znova? Mali ste aj vopred nejakú konzultáciu kde ste sa dohodli čo a ako? Aj ja by som chcela naraz operáciou vyriešiť zdravotný problém spôsobený deformáciou nosovej priehriadky a zároveň esteticky upraviť vonkajší nos, ale samozrejme naraz, nie aby som to musela absolvovať viac krát.
@jankas14 áno samozrejme mala som aj konzultáciu vopred. Ale nediali sa také veci ako kreslenie, keď to vidíte u plastického chirurga niekde na súkromnej klinike. Išlo to tam ako na páse. A áno chcela som nos zo ttdravotnego hľadiska, prepasky vyrovnat a z estetického vyrovnať a zmenšiť. Ale moje očakávania boli iné takže nenaplnili sa. Preto neviem ci sa mam k nemu ešte vrátiť, či s tým má niekto skúsenosť alebo si nájsť iného, s tým ze sa bojím zasa ísť k niekomu novému ze mi to úplne dokasle. Keďže ten co ma operoval to ma napísané a vie co robil predtým a ma robiť teraz.
Co sa týka prístupu doktora. Bola som spokojná bol milý, všetko vysvetlil len nejak nepredpokladal ze sa mi to ztiahne do pôvodného stavu a musí mi tam dávať niečo navyše neviem presne co.
@matultina dobrý deň môžem sa opýtať ako ste nakoniec dopadla? Vrátili ste sa k Dr. Vememu? A vlastne vaše očakávania neboli naplnené z hľadiska ze nos nebol rovný alebo ohľadne zmenšenia? Ja sa chystám na operáciu prepážky a zároveň po úraze mam zlomený nos teda je krivý a je potrebné mi ho opäť narovnat a Vaša skúsenosť s Dr. Ma teraz trosku zneistila. 😒
@mala_lulu dobrý deň. Nie nevrátila som sa a ešte som sa neodhodlala na ďalšiu operáciu. Mam strach ze to dopadne tak isto. Preto chcem vedieť aj skúsenosti iných. Nevravím, že pán doktor je zlý. Je to odborník, a veľmi príjemný. Môže to byť individuálne a práve mne sa stalo toto. Neviem. Nie som odborník v tomto
Dobrý deň, môžem sa opýtať, čo sa stalo, že je potrebná reoperácia? Boli ste nakoniec u neho znova?