Ahojte, absolvoval niekto z vás septoplastiku? Mňa to čaká a zaujíma ma, čo obnáša predoperačné vyšetrenie.
Ale tak som myslela konkrétnejšie 🙂 Viem, že ekg by mi mali robiť...niečo vraj na pľúcnom..ale chcela by som vedieť presnejšie...inak všetko urobia v jeden deň aj výsledky hneď dajú? A inak neviete, že keď budem mať počas predoperačného svoje dni, tak či to bude vadiť?
@surama to zalezi kde si to das vysetrit je to individualne, mne brali krv, nasledne ma objednali ked boli vysledky (cca o tyzden) - na interne, anesteziologicke mi robili v den prijmu v nemocnici kde ma operovali... brali krv, robili EKG, na nijakom plucnom som nebola, na ARO skontroloval zily, pozrel do krku ci je vsetko ok kvoli intubacii a to je vsetko, ziadne specialne vysetrenia...
Ahojte
Som po operácii nosa, robili mi septoplastiku, mam upchaty nos už skoro týždeň, z vás to koľko dní trvalo? Viac ako týždeň?
@florina9 u mna to boli asi 2 tyzdne… a u mna bohuzial aj efekt na 2 tyzdne 😏 vzhladom na to ze som alergik a operovana som bola v marci, tesne pred “sezonou” … dnes, po 12 rokoch od operacie, som uz niekolky rok uplne na tom istom ak nie horsom (opat vybocena prepazka), voci dalsej operacii, aj ked odporucanej, som skepticka…
mne robili, predoperacne len klasika interne a anesteziologicke...