Ahojte zeny chcem sa poradit ako ju uzivat a v akej forme a ci pomaha na zvacsenie poprsia dakujem 🙂
@simik14 Neexistuje nič "lacnejšie" ako operácia - všetko sú len pekné kraviny-prepáč za úprimnosť ale je to tak, veľkú úlohu zohráva aj genetika a všetko okolo. Ja som napríklad vždy mala "biedne" 75A a po prvom synovi mám pre mňa super (aj pre môjho partnera) 85B a tie mi zostali aj po druhom dieťati, takže ja si tehotenstvá a dojčenie len pochvaľujem. 😀 čo sa tejto problematiky týka.
No a k senovke gréckej - tá sa predsa používa pri nedostatku materského mlieka - teda aspoň ja som ju brala spolu s Benediktom lekárskym keď som začala mať menej mlieka.....
Keby existovalo nieco prírodné co pomáha, tak by neexistovali malé prsia. A to isté platí aj pre tabletky na chudnutie. Priste to bohužiaľ inak ako chirurgicky nepôjde s prsiami. (Sestra vyskúšala kadeco)
@simik14 Alebo pravdepodobnejšie ako kto si čo namýšľa. 😀 😉 Lebo je rozdiel ak veríš tomu, že ak ťa bolí hlava tak ti pomôže len toto a naozaj ťa hlava prestane bolieť, ale ak budeš veriť, že ti z niečoho narastú prsia - no tak to môžeš veriť až do smrti. 😀 😀 😀 Prípadne si kúpiť lepšiu push-upku a potom to fakt vyzerá lepšie. 😀
No neviem či to ďaľšie tehotenstvo vyrieši. Ja po prvom dobre mala som 75 c a po druhom mi zostalo smiešne 75 a. Kúpila som si knihu prirodzene väčšie prsia a idem to skúsiť. Na operáciu nemienim ísť.
Nikto neskúšal senovku kvôli prsiam? Je to najznámejší prírodný fytoestrogén, je o Tom veľa článkov
Na takéto kraviny ešte niekto verí??😧😮