Ahojte, možno to sem práve nepatrí do tejto skupiny ale skúsim sa spýtať tu keďže mi to tu aj vyhovuje 🙂 snívalo sa Vám niekedy o smrti blízkeho človeka ? Ak áno, znamená to niečo?
dotyčný bude dlho žiť...
Bude dlho zit
Aj u nás sa to tak hovorí, že bude dlho žiť. Mne sa takto snívalo o babke pred pár týždňami. Úplne živý sen, veľmi som sa zľakla :/
Super baby, dufam že to tak bude 🙏🙏🙏 niektoré sny sú naozaj hrozne
Mne sa snivalo ze dcerka lezi v truhle,zobudila som sa cela nesvoja a so zlym pocitom.Bohuzial o par mesiacov to bola skutocnost.
@danielak84 bože, to mi je ľúto. Až ma zamrazilo.
Su to povery a neznamwna to nic.
@danielak84 tak to je aj mne ľúto..ale toto po prvý krát počujem, vždy iba take že človek bude dlho žiť ako sa písalo aj vyššie
@danielak84 😔 Prosím príjmi moju úprimnú sústrasť...
@cormeum dakujem,uz je to 5 bolestnych rokov😢
@anka712 vobec to nemusi znamenat nieco zle,mozno blba nahoda.Su to len sny alebo ja mam taku smolu.Pred par rokmi sa mi snivalo ze moja mama zomrela ale nevidela som ju mrtvu,len v tom sne som vedela ze nezije a minuly rok necakane odisla.
@danielak84 tak to máte ozaj akú smolu😞úprimnú sústrasť..no počula som zatiaľ len v dobrom že budú ľudia dlho žiť ale tak sú to sny
@anka712 uz sa mi to tiez snivalo o par ludoch. dokonca jednemu clenovi nasej rodiny sa v detstve snivalo o vlastnej smrti, ze ho zastrelil kamarat, ked sa neopatrne hral so zbranou. a stale zije, uz su to roky.
aj ti ostatni, o ktorych sa snivalo mne.
@nika3136 to som si myslela aj ja .Mne sa snívalo o babke ,niekto mi volal ,že ju máme prísť pozrieť,pohladkať a pobozkať ...
Dva dni na to,nám volali ,že babka zomrela 😭
Ano snivalo, u nas sa hovori, ze bude dlho zit