Selezín a vaše pozitívne skúsenosti

tahia24
22. jan 2012

Ahoj mojmu manželovi som naordinovala selezin,žen-šen, a L-carnitin .ale nevidim neaku zmenu,uživa ich asi 2 týždne,sa mi skorej zda že je viac unaveny,a len bi spal.Snažime sa o babo a mal zly spermiogram.ma tu nekdo skusenost pozitivnu?Ja uživam kyselinu listovu a vitamin E. 😝 Dik

dorka21
24. jan 2012

@tahia24 Môj to užíva už druhý mesiac, ale zatial žiadne zmeny nevidím. Môžeš mi poradiť, kde bol tvoj mm na spermiograme? Resp. aky je postup, aj mojho by som poslala. 😉

tahia24
autor
25. jan 2012

@dorka21 Ahoj,mi sme sa snažili 4roky o mimi,nakoniec ma moj dohnal psichicky na laparoskopiu a že ja mam všetko ok,no apotom som ho mesiac presviedčala a nakoniec teda som išla ku svojmu dr,gyn,a on mi dal vymnenny listok,ale nemusi bit,a telefonicky na č,02 5441 5544-ISCARE,centrum asistovanej reprodukcie,Bratislava šulekova 20.
Nakoniec sme tam išli a mal zly spermiogram,to jest skoro žiadne spermie takže ideme tam na druhy mesiac sa poradit s doktorom ohladne umeleho oplodnenia.
Dost sa bojim či mi vlastne lekar nepovie že som silna a že sa emrijko vomne neujme. 😢

dorka21
25. jan 2012

@tahia24 No ale už aspon viete na čom ste. Mne doktor povedal ,že az o 3-4mesiace začneme niečo riešiť.
Lenže to čakanie je hrozné.
Prajem aby sa vam babo podarilo 😉