Prosim, mam stres den, nestiham, pecieme tisicky vianocnych kolacikov som cely den na nohach a vecer ked som sa dala konecne do kludu, po hodine na gauci sa mi akoby zachvelo srdce. Rychly pulz, nepravidelny tep aj tlak sa mi mierne zvysil, ale stale je v norme.
Trvalo to asi 3sekundy, same to preslo len to bolo velmi neprijemne.
Dr.google - mi vyhodil ze chvenie = fibrilacia predsieni.
Mate niekto skusenost s tymto pocitom zachvenia? Pred 2rokmi som bola na preventivke na ekg a ok vsetko.
@veronika2316 dakujem, aj extrasystoly sa mozu prejavit chvenim?
Každý ich pociťuje inák áno môžu. Ja mám taký pocit akoby mi zrazu prestalo air srdce a potom naskočí je to nepríjemné
Ja mavam presne take chvenie ako popisujues, ked som nevyspata a vycerpana. Je to fakt neprijemne.
arytmia, mne sa to ustalilo az doma na PN, v robote som skoncila na urgente, presne v takom zhone
Mne sa to tiez stava, zvyknem dat nadych, zadržať dych a výdych, zadržať dych. Ak je to silnejsie, tak si normalne pobucham po hrudníku. Ekg mam vzdy v poriadku.
Fibrilacia predsieni ti len tak samd od seba nezmiznu a ver, ze by si to teda vedela, ze sa nieco deje
To mohli byt obycajne extrasystoly to ma kazdy snad aj xykrat za den, ved si daj magnezium a nestresuj sa
Extrasystolam denne ich cítim desiatky...je to zo stredu daj si magnézium je to v pohode