Sekundárny zhubný nádor mozgu a plien
Dobry vecer prajem prosim Vas je tu nejaky onkolog alebo onkologicka ktorym by som mohla napisat? Opytat sa? Dakujem pekne.
preco zakladas dalsie a dalsie temy ? tvoja teta je dospela a svojpravna nechaj ju na pokoji
@mamina7070 chcem jej pomoct preto
@mamina7070 myslim keby ste boli v mojej kozi tak tiez by ste sa snazili pomoct keby ste tu osobu mali radi a vyrastali pri nej nemusite to citat ani reagovat na to ak sa vam to nepaci
@taktotedanie dakujem
@pik712 tvoja teta ma svojho onkologa a podstupuje liecbu podla tej druhej temy tak ak jej chces pomoct navstiv ju navar jej rozpravaj sa s nou
ak jej chces pomoct nazorom ineho onkologa zaplat jej na https://www.diagnose.me/sk/. len tam musis nahrat jej nalezy mri atd
to vo tu robis jej nijako nepomaha a ak nemas jej suhlas aby si zverejnovala tak je to kontraproduktivne
@mamina7070 jej to vadit nebude bola by rada ak by sa jej dalo pomoct ano rozpravala som sa s doktorom lenze rada by som chcela vediet aj nazor ineho doktora mozno aj mimo SK ak ma niekto skusenost alebo podobnu chorobu ☹️
@pik712 a uz ma paliativnu liecbu? videla som tu spravu v zdravotnikoch ? co jej davaju na tie bolesti ?
v skupine zdravotnikov je aj onkolog urcite sa ti vyjadri
uz ste kontaktovali VOU ?
@mamina7070 vlastne jej davaju len vyzivy nic viac lezi na neurologii a nejake injekcie tabletky .. mozem sa opytat co to znamena VOU?
@pik712 východoslovensky onklogicky ústav v KE
mrzí ma to, ale asi už veľa pomoci nebude, len paliativnou starostlivosťou, na vyliečenie šance pri nádore, ktorý metastazoval do mozgu sú už minimálne. Žiaľ, kedy sa jej objavil v prsníku nádor a aku liečbu absolvovala?
@pik712 no chodievaj za nou rozpravaj sa s nou nech si moze usporiadat svoje veci a proste len bud pri nej
@zuzanaa239 och boze su to uz 3 roky a len bioliecba
@pik712 veru hrozné je to sucitim s vami, od zaciatku sa liecila len BJ? Zvyknu aspon do Ke poslat aj do BA vela ludi dochadza za liecbou. Tam neviete v akom stadiu sa to podchytilo pred 3 rokmi? Lebo tam uz sa dalo vidiet, ake su prognozy, ked uz mala pri zachyte rakoviny neoperovatelny nador uz bol tazky zaciatok.
@zuzanaa239 ano len Bj ona ked prisla prvykrat k lekarovi uz bola v 4 stadiu
@pik712 napis zdravotnici na MK, je tam zoznam zdravotnikov v pravidlach skupiny, bud napises prispevok do skuoiny kde zdravotnika oznacis alebo napises zdravotnikovi ss
Ked sa rozhodnes uverejnit prispevok precitaj si ako ma vyzerat podla pravidiel