Dnes som bola na preventívke a lekár ziatila, že mi vyteká taká žltkastá tekutia z jedého prsíka, bral vzorku, viem, že to nemusí byť nič vážne, ale aj rakovina, pri kontrole hmatom prsníkov nič neneašiel, bojím sa ☹ , stretli ste sa s tým niekto? tehotná asi neii som, kedže ma vyšetroval, alebo to nemusí byť ešte vidno?ďakujem.
no stresy sú asi stáe, najma s malými deťmi ako teraz, idem na sono, tak uvidím. 😒
no ja mám v týchto dňoch ovulku, tak uvidím..vďaka.
mne sa toto stalo na preventívke. poslal ma potom na sono, zo sona na mamo a zistili ze mám na prsníku nejakú hrčku. prežila som kopec stresov, musela som na biopsiu - odber vzorky z prsníka. čakala som na výsledky asi 3 týždne a dopadli negatívne, čiže nič zhubné tam nebolo, akurát že mám akési namnožené žľazy, proste je tam toho viac, z toho tá hrčka ale je to vraj ok. už 4 roky takto chodím na sono a mamo - kontrolné vyšetrenia. naposledy to lekárka uzavrela že to je proste súčasť môjho prsníka, nemám sa obávať ale sledovať ma musia. vraj aj vek a hormonálne zmeny na toto veľmi vplývajú. možno ťa pošle na sono a mamo kvôli istote a kontrole. potom budeš múdrejšia.
@lafamme vitaj v klube. som na tom podobne, dala som si skontrolovat prolaktin, ktory vysiel negativne. moja gyn tvrdi, ze je to zo stresu, ktoreho mam poslednu dobu hojne. nie si na tom podobne?