Seknutie alebo platnička?

caroline_
10. nov 2018

Ahojte, chcela by som sa opýtať či ste sa s týmto náhodou nestretli. Vo štvrtok som chvíľu zle sedela a keď som sa chcela postaviť, zacítila som ostrú bolesť v ľavej časti drieku, bolí ma to najmä pri kaslani, kychnuti, otacani trupom. Dávam si na to suché teplo, ta bolesť mi nikam nevystreluje len je to nepríjemné. Jasné že pôjdem aj k doktorke ale tam sa skôr ako v stredu nedostanem. Môže to byť vysunuta platnička? Alebo seknutie krizov? Nikdy som to nezažila tak netuším, predklanatsa mi dá. Ďakujem za rady.

caroline_
autor
10. nov 2018

@caroline_ a zabudla som dodať, ak ležím alebo sedím ma to nebolí vobec..

danielahamar
10. nov 2018

prechladnuté

juliet86
10. nov 2018

znie to ako klasicke seknutie. skus kapsaicinovu naplast z lekarne drz to v teple a postupne jemnulinko rozpohybuj. lahaj si pocas dna na koberec s kolenami vylozenymi v 90stupnovom uhle atd. drzim palce. a este mozes skusit napr guajacuran poriadnu davku

eliska13
10. nov 2018

@caroline_ guajacuran a flector je dobry

caroline_
autor
10. nov 2018

Ďakujem

marissenka
10. nov 2018

Mňa raz tak "seklo"pod lopatkou..že som sa plazila v slzách po zemi...a na masazii mi povedala,ževraj sa mi sval otočil🙄🤔...tú stranu som mala už dlhšiu dobu presilenú,čo som malého vlacila...možno skús masáž aj ty,

caroline_
autor
10. nov 2018

Ja práve neviem ci je to seknutie lebo nikdy ma neseklo. Teraz ležím a trochu ma to boli aj tak, ako keby také pálenie, neviem ci s tým na pohotovosť...

juliet86
12. nov 2018

@caroline_ ako si dopadla??? niekedy pomaha lezat na bruchu nie chrbte na lopatkove seknutia. chrbtove bolesti su velmi neprijemna zalezostot

caroline_
autor
12. nov 2018

@juliet86 ešte ma to trochu pobolieva ale oveľa menej, pomohlo mi ležanie a termofor, paradoxne zlepšenie som cítila až keď som povysavala :D asi to trebalo trochu aj rozcvicit, ja na bruchu nemôžem ležať, zvyknú mi tak vyskočiť stavce :D