Ahojte, chcela by som sa opýtať či ste sa s týmto náhodou nestretli. Vo štvrtok som chvíľu zle sedela a keď som sa chcela postaviť, zacítila som ostrú bolesť v ľavej časti drieku, bolí ma to najmä pri kaslani, kychnuti, otacani trupom. Dávam si na to suché teplo, ta bolesť mi nikam nevystreluje len je to nepríjemné. Jasné že pôjdem aj k doktorke ale tam sa skôr ako v stredu nedostanem. Môže to byť vysunuta platnička? Alebo seknutie krizov? Nikdy som to nezažila tak netuším, predklanatsa mi dá. Ďakujem za rady.
prechladnuté
znie to ako klasicke seknutie. skus kapsaicinovu naplast z lekarne drz to v teple a postupne jemnulinko rozpohybuj. lahaj si pocas dna na koberec s kolenami vylozenymi v 90stupnovom uhle atd. drzim palce. a este mozes skusit napr guajacuran poriadnu davku
Ďakujem
Mňa raz tak "seklo"pod lopatkou..že som sa plazila v slzách po zemi...a na masazii mi povedala,ževraj sa mi sval otočil🙄🤔...tú stranu som mala už dlhšiu dobu presilenú,čo som malého vlacila...možno skús masáž aj ty,
Ja práve neviem ci je to seknutie lebo nikdy ma neseklo. Teraz ležím a trochu ma to boli aj tak, ako keby také pálenie, neviem ci s tým na pohotovosť...
@caroline_ a zabudla som dodať, ak ležím alebo sedím ma to nebolí vobec..