Seknutie alebo oblička

30. apr 2023

Žienky ako rozoznať ci ma seklo alebo mam chytenu obličku? 🙏
Niesom si istá...boli ma na pravej strane chrbta na boku ... dnes som sa aj nasťahovala s deťmi aj som ich dvyhala na ruky ale neviem ci som si niečo mohla natiahnuť alebo je to oblicka ... iné príznaky nemám. Ďakujem

mamina7070
30. apr 2023

oblicka boli riadne a mala by si aj ine priznaky to bude chrbtica kup si milgamma n a cvicenia SM system napr

autor
30. apr 2023

@mamina7070 ďakujem veľmi pekne 🙂 milgamu som myslela ze mam doma ale nemáme už budem musieť poslať muža do lekárne zrejme až v utorok zajtra sviatok práce neviem ci bude lekáreň otvorená,, snáď dako vydržím. 🙂

mamina7070
30. apr 2023

tak si daj aj nieco ine nemas voltaren napr alebo nieco ine ? a skus suche teplo

hennyinnsbruck
30. apr 2023

Mna sice raz v zivote bolela oblicka ale prisaham bohu to radsej 10x porodim ako este raz bolest oblicky zazit🫣

To ta seklo veru

viestta
30. apr 2023

Oblicka boli v kuse, ked si seknuta vies si najst ulavovu polohu. Ulavi ti aj suche teplo, voltaren krem, naplast alebo aj ibalgin krem.

autor
30. apr 2023

Super ďakujem vám zienky .. mam ibalgin gél aj tabletku niečo z toho si zatiaľ dám. 🙂
.. áno viem si nájsť polohu v ktorej má neboli nič potom spravím dáke pohyby hlavne keď tie strmé rýchle náhodou a boli to jak fras

viestta
30. apr 2023

ked pojdes spat namotaj si uterak okolo trupu a navlec si priliehave tricko miesto pyzama. Vykuris si krize vlastnym teplom (vyskusane)

yoxinka
30. apr 2023

Švagriná mala chytenú obličku … ležala v obrovských bolestiach, mala 40tku teplotu, viac menej mevnímala, celé to skončilo akútnym transportom sanitkou do nemocnice, kde potom strávila 2týždne. Neviem, čo ti je, ale isto nemáš nič s obličkou.

autor
30. apr 2023

@viestta super ďakujem za radu , idem to skúsiť
Skúsim všetko len nak to prejde 🙂

anickaaa6aaa
30. apr 2023

Mala som zapal oblicky. Bolest neskutočná. Vysoká teplota skoro 40 a ked mi mama volala sanitku tak ked mi lekarka trosku pobuchala tam kde su oblicky myslela som ze umriem. Nevladala som ani chodiť.

vela02
30. apr 2023

Keby máš zapálenú obličku, to by si vedela. To je tak extrémne silná bolesť, och. Dotoho teploty, ja som prvé dni zvracala. Ani vystrieť ale ležať ani sadnúť ani chodiť, otras 🤮

reiskirchen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz