Mám hrubé suché mierne vlnité vlasy a ked si ich zafarbím, tie šedivé zostávajú po celej dlžke nezmenené. Začína to už byť veľmi viditeľné (šedivých je asi 20% všetkých vlasov ☹ ) i napriek svetlej farbe ostatných vlasov. Navštívila som už 4 rôzne kaderníčky s rôznymi zaručeným farbami, aj sama som vyskúšala rôzne značky so 100% krytím šedín, akurát že nie tých mojich. Pomôžte mi.
@cristala ahoj. Mam podobny problem ako ty. Ziadna farba mi nechyta.... ty si medzicasom uz nasla nejaku farbu co chyta aj na sediny?
@dadushka007 a chyta vobec niekomu nieco? 🙂 lebo mne aj ked nieco chyti, tak je to za par umyti prec.
@dadushka007, zial nenasla ☹ zistila som, ze nesmiem pouzivat stale tu istu znacku a vyhybam sa tym, ktore deklaruju setrne farbenie
@cristala nepotesila si ma. Mne zatial nechytilo nic, ale ze ani trosku. Zafarbim vlasy a biele ostanu biele, na ostatne farba chyti....
@marylynn presne, ja mám už dosť šedivé vlasy, ale henna mi chytá aj na šediny, ale pozor, toto je riešenie len pre tie, ktoré majú tmavšie vlasy. Kto má blond vlasy, tam henna nepomôže, lebo najväčšiu farbiacu schopnosť majú práve tie červené odtiene. Ja si kombinujem čistú, červenú hennu s bledohnedou, ale šediny mi to chytá viac do červena, ale vyzerá to ako melír, takže ja som spokojná.
Baby, prosím poraďte mi.... Začalo sa mi objavovať dosť sedivych vlasov a nejdú mi vôbec zafarbiť tie šedivé.... Ostatné si farbim na blond.... A nemám kučerave ani vlnité ale skôr jemnejšie, rovné vlasy...
@dadushka007 ahoj, prosím ťa chcela som sa spýtať či si už niečo na šedivé vlasy našla? Prosím ťa a ty máš aké vlasy hrubé alebo jemnejšie? Svoje blond či iné? Ďakujem
ja chodim do klier, mam zial na vacsej casti hlavy 100% sediny a zacali mi po 18-ke. Tak v tomto kadernictve ked mi zafarbia, tak to vydrzi, i ked sa po niekolkych umytiach farba "vyperie" a vybledne.