Šedivejú mi vlasy a nechytajú žiadnu farbu. Čo poradíte?

cristala
17. mar 2016

Mám hrubé suché mierne vlnité vlasy a ked si ich zafarbím, tie šedivé zostávajú po celej dlžke nezmenené. Začína to už byť veľmi viditeľné (šedivých je asi 20% všetkých vlasov ☹ ) i napriek svetlej farbe ostatných vlasov. Navštívila som už 4 rôzne kaderníčky s rôznymi zaručeným farbami, aj sama som vyskúšala rôzne značky so 100% krytím šedín, akurát že nie tých mojich. Pomôžte mi.

stratenanajdena
17. mar 2016

ja chodim do klier, mam zial na vacsej casti hlavy 100% sediny a zacali mi po 18-ke. Tak v tomto kadernictve ked mi zafarbia, tak to vydrzi, i ked sa po niekolkych umytiach farba "vyperie" a vybledne.

mimla
18. mar 2016

Neviem, aký si typ, Ale možno by bolo lepšie "priznať farbu" a doplniť melírom. Dokonca je to momentálne vraj v kurze. Niečo takéto

dadushka007
24. jan 2019

@cristala ahoj. Mam podobny problem ako ty. Ziadna farba mi nechyta.... ty si medzicasom uz nasla nejaku farbu co chyta aj na sediny?

kiwi3
24. jan 2019

@dadushka007 a chyta vobec niekomu nieco? 🙂 lebo mne aj ked nieco chyti, tak je to za par umyti prec.

cristala
autor
25. jan 2019

@dadushka007, zial nenasla ☹ zistila som, ze nesmiem pouzivat stale tu istu znacku a vyhybam sa tym, ktore deklaruju setrne farbenie

cristala
autor
25. jan 2019

@kiwi3 presne to je problem, obcas nieco trochu chyti, ale iba na chvilu, takze moj momentalny cyklus sa skratil na 3, max 4 tyzdne, pricom posl. mesiac uz nosim latkovu celenku

dadushka007
25. jan 2019

@cristala nepotesila si ma. Mne zatial nechytilo nic, ale ze ani trosku. Zafarbim vlasy a biele ostanu biele, na ostatne farba chyti....

marylynn
25. jan 2019

@cristala a neskúšala si farbiť hennou? Mne sa tiež všetky farby vymyvali, odkedy farbiť hennou nemám problém 🙂

0silvia0
25. jan 2019

@marylynn presne, ja mám už dosť šedivé vlasy, ale henna mi chytá aj na šediny, ale pozor, toto je riešenie len pre tie, ktoré majú tmavšie vlasy. Kto má blond vlasy, tam henna nepomôže, lebo najväčšiu farbiacu schopnosť majú práve tie červené odtiene. Ja si kombinujem čistú, červenú hennu s bledohnedou, ale šediny mi to chytá viac do červena, ale vyzerá to ako melír, takže ja som spokojná.

cristala
autor
25. jan 2019

@marylynn @0silvia0
U henny mam presne problem s farebnymi odtienmi, som spinavy blond a mne nepasuju tmave odtiene a rysava sa mi nepaci

0silvia0
25. jan 2019

@cristala no ved to, henna nie je na prekrytie sedin pre blondiny a blede odtiene vlasov.

glamoura3
28. mar 2021

Baby, prosím poraďte mi.... Začalo sa mi objavovať dosť sedivych vlasov a nejdú mi vôbec zafarbiť tie šedivé.... Ostatné si farbim na blond.... A nemám kučerave ani vlnité ale skôr jemnejšie, rovné vlasy...

glamoura3
28. mar 2021

@dadushka007 ahoj, prosím ťa chcela som sa spýtať či si už niečo na šedivé vlasy našla? Prosím ťa a ty máš aké vlasy hrubé alebo jemnejšie? Svoje blond či iné? Ďakujem