Sédatif PC verzus Persen

16. apr 2023

Čo vám zaberá lepšie? Neviem sa rozhodnúť ktoré si kúpiť.

akinomel
16. apr 2023

Bolo obdobie, keď som si pomohla týmito preparátmi (nezávisle od seba a v inom časovom rozmedzí) a mám pocit, že Sédativ PC mi viac pomohol.

zuzkaa1991
16. apr 2023

Depress alebo gs Anxiolan zalezi co vas trapi ake mate tazkosti resp dg

lilyianka
16. apr 2023

Kamoška mi hovorila,že Sedafit PC je dobrý. Ja som napr skúšala Depress, mala som obdobie keď ma všetko vytocilo a bola som stále nervózna a teda nezabralo.

wiwi28
16. apr 2023

Ja som chvíľu brala SedatifPC a na nervozitu my super zaberal. Objavila som co je to mat kľud a aj som lepšie a zdravšie spala. Vždy mám doma jedno balenie.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirka438
16. apr 2023

Velka vdaka za tuto otazku. Sama som chcela podobnu polozit. Takze podla vas zienky by bolo najlepsie asi to sedatif pc? Planovala som si akurat ist kupit depress ale skusim to sedatif pc. Som v poslednej dobe strasne nervozna, vytocim sa lusknutim prsta, v praci s ludmi zacinam byt protivna, domov si to potom nesiem..alebo naopak... Mam aj lepsie dni a potom jedno rano vstanem a fuuu...sama si uvedomujem, ze tazko somnou...niekedy mi uz napadne, ci nemam nahodou depresie 😞 su dni, kedy mi je ozaj tazko..kym si to poriesim, skusim to sedatif pc nech sa somnou da aspon vydrzat a nech ma zatial nevyhodia z roboty..

autor
18. apr 2023

Hľadám niečo vyslovene proti stresu - skúškové na univerzite

luciar260
19. apr 2023

Sedatif pc je homeopatikum cize placebo, tak urcite to druhe je lepsia volba