Ahojte baby, mate niektorá skúsenosti s liekom sédatif pc? Či pomáha, či sú tam nejaké vedľajšie účinky alebo podobne. Samozrejme som si o tom prečítala na nete ale zaujímali by ma aj osobné skúsenosti. Ďakujem 🙂
@domi2425 Ja som nas nim premyslala:( Ale nakoniec som si kupila magne b6 forte, uzivaju sa len 2tab denne a je to hned citit. ;)
ja som brala tiez persen, ale sedatif pc mi bol tiez odporuceny od znamej s tym, ze ho treba brat dlhsiu dobu.
dakujem vam za reakcie, tiež som rozmyšlala nad magne b6 forte a nakoniec vyskúšam asi radšej to🙂
Ahojte.ja mám problém so 7 ročnou dcérkou.ma bolesti brucha až zvracia keď ma ísť do školy.neda si dohovoriť že ju doma čakám .v škole je všetko ok.ucenie v poriadku,baví ju to.ma strach že nestihne autobus domou.a že jej chýbam.uz som zúfalá čo ďalej.zhorsuje sa to.ked je vykend alebo ochorie neboli ju brusko.ale stále sa pýta kedy pôjde a či pre ňu prídem po krúžku lebo zmešká bus.inak chodia aj jej spolužiaci.uz chodievam pre ňu po krúžku.pomohol by jej sedatif Pc?môže ho brať hneď ráno aby hneď začal pôsobiť?2 tbl.?
@simulienka255 to ten modry obal 50kusovy?
Ja z neho mam tazku depresiu no. Proste to je jedine co po nom citim.
@domi2425 mne nepomáha vôbec. Je to homeopatikum, vedľajšie účinky nie sú.