Ahojte, máte skúsenosť s úbytkom váhy počas pozitivity? Nie je mi nič, len trocha sople, kašeľ a nemám chuť ani čuch. Pozitivny test mi vysiel 3 dni dozadu a dole mám 5 kg. Je toto normálne? Zvykne byt počas tejto choroby úbytok na váhe?
Ja som schudla cca 2.5 kg.
Ked som mala civid bechutilo mi jest, a potim som sa nevedela dohest 🙈
Pocas akejkolvek choroby je mozny ubytok vahy. Aj pocas beznej chripky. Cloveku nechuti jest... Vazila si sa aj tesne pred Covidom? Lebo 5 kg sa mi zda vela.
Nechodis casto na zachod? Mne pocas niektorych viroz masivne odchadza voda z tela, je to podla mna imunitna reakcia podobne ako potenie.
Ak nemáš čuch a chuť, tak ti proste nechutí jesť a tým pádom ješ menej, tak, aby si nebola hladná. Je to normálne. Ja takisto strácam váhu aj pri nádche, proste chcem len teplý čaj na litre a spať alebo aspoň ležať. Čaj vycikám a z ležania mi tak akurát atrofujú svaly, čiže schudnem 🙂. Neboj, keď budeš fit, vráti sa aj chuť do jedla aj potreba znovu fičať ako predtým.
Ďakujem za reakcie 😊 ja sa cítim úplne fit, pre mňa je akurát veľmi obmedzujúca strata chuti a cuchu. Vážila som sa pár dni pred tým ako som zistila že som pozitívna, keďže cielene aj schudnúť chcem. Len ma to zarazilo. 5 kg za pár dni je veľa. Ale ak mám pravdu povedať, celkovo mi naozaj nechuti jesť takže to bude asi tým 😊
Ja som schudla 5 kg ale vôbec mi nechutilo jesť len som pila veľa tekutin ale pol roka po covide mam kila naspäť