Schudnutie počas Covidu-19

1. nov 2022

Ahojte, máte skúsenosť s úbytkom váhy počas pozitivity? Nie je mi nič, len trocha sople, kašeľ a nemám chuť ani čuch. Pozitivny test mi vysiel 3 dni dozadu a dole mám 5 kg. Je toto normálne? Zvykne byt počas tejto choroby úbytok na váhe?

flakulka
1. nov 2022

Ja som schudla 5 kg ale vôbec mi nechutilo jesť len som pila veľa tekutin ale pol roka po covide mam kila naspäť

sussana29
1. nov 2022

Ja som schudla cca 2.5 kg.

sense
1. nov 2022

Ked som mala civid bechutilo mi jest, a potim som sa nevedela dohest 🙈

stanulienkat
1. nov 2022

Pocas akejkolvek choroby je mozny ubytok vahy. Aj pocas beznej chripky. Cloveku nechuti jest... Vazila si sa aj tesne pred Covidom? Lebo 5 kg sa mi zda vela.

marianarem
1. nov 2022

Nechodis casto na zachod? Mne pocas niektorych viroz masivne odchadza voda z tela, je to podla mna imunitna reakcia podobne ako potenie.

mikadooo
1. nov 2022

Ak nemáš čuch a chuť, tak ti proste nechutí jesť a tým pádom ješ menej, tak, aby si nebola hladná. Je to normálne. Ja takisto strácam váhu aj pri nádche, proste chcem len teplý čaj na litre a spať alebo aspoň ležať. Čaj vycikám a z ležania mi tak akurát atrofujú svaly, čiže schudnem 🙂. Neboj, keď budeš fit, vráti sa aj chuť do jedla aj potreba znovu fičať ako predtým.

autor
1. nov 2022

Ďakujem za reakcie 😊 ja sa cítim úplne fit, pre mňa je akurát veľmi obmedzujúca strata chuti a cuchu. Vážila som sa pár dni pred tým ako som zistila že som pozitívna, keďže cielene aj schudnúť chcem. Len ma to zarazilo. 5 kg za pár dni je veľa. Ale ak mám pravdu povedať, celkovo mi naozaj nechuti jesť takže to bude asi tým 😊