Schudli ste pomocou kolieskovych kurčulí?

savoya
7. mar 2020

Kupila som si kolieskove korcule a chcela by som vediet ci tento druh sportu naozaj formuje postavu.Ak ano ake mate skusenosti?

lizzygrant
7. mar 2020

@savoya Každý pohyb formuje postavu, choď do toho, len sa nesmieš vzdať keď neuvidíš účinky za 2 týždne, chce to trpezlivosť. Držím veľmi palce❤️

majamat
7. mar 2020

joj, obdivujem ta. ja sa na ne bojim postavit. mam ich uz 2r. som tlsta a nemotorna. mozno az trosku schudnem, skusim. no v predajni som myslela, ze sa na nich zabijem, jek mi nohy utekali.

sara07
7. mar 2020

začni u každého je to iné, neváž sa ale meraj sa napr v máji a potom september, ihned to nebude ale jasné že to dá pekne zabrat

sissy27
7. mar 2020

@savoya ak budeš mať výdaj energie nižší ako príjem, tak schudneš či už na korčuliach, v teniskách, v bazéne alebo s akýmkoľvek pohybom. Ak ale budeš 4 hodiny korčuľovať a potom zješ pizzu, 4 veterníky, bryndzové halušky, 2 mastné chleby s cibuľou a kýbel zmrzliny, tak zázraky nečakaj.

macekovam
8. mar 2020

@savoya co ja mam skúsenosť tak korčuľovanie do kopca padadne formuje nohy...

basska_b
8. mar 2020

Ale áno, chodila som jedno leto často na korčule a kila išli dole. A aj vždy po tom som mala dobrú náladu, endorfiny sa vyplavia 🙂