Ahojte baby, som cca 2 týždne po operácii žlčníka vybrali mi ho von, diétu dodržiavam, chcela by som sa opýtať ste tu nieake ktoré po takejto operácii schudli? Ja som schudla cca za 2,5mesiaca 14kg čo sa mi veľmi páči, no bojím sa že opäť priberiem keď začnem jest normálnu stravu, pretože moje známe ktoré tiež si prešli týmto stavom fakt dosť pribrali.
....po opke som schudla 5kg, no už som sa rozjedla tak su zase naspäť 🙏🤐😂
Haha no super 😃, a ako dlho ste držali tu diétu, a ešte sa opýtam ako je to s alkoholom idem na svadbu budúci mesiac tak ci si môžem dať aspoň pohár vínka 😊😃
@nklnkl držala som dietu 2 mesiace a pomaličky som sa vracala späť k riadnej strave, skušala som čo ano, čo nie, sama na sebe zistíš, mne vobec nič nerobilo zle, akurat ked, tak ma preženie....s alkoholom radšej počkaj....
@zdencaaaa ja som kavu pila hned ako som došla z nemocky, doktorovi skoro oči vypadli ked som mu povedala, ale nebolo mi z nej absolutne nič...samozrejme len taku zamutenu som si urobila, zalievanu v žiadnom prípade.....😉
@iriska13 tiez som pomaly skusala co mozem jest a co nie. Male porcie jem doteraz a castejsie, radsej, naucila som sa tak jest. Ale zjem vsetko aj vyprazane aj pecenu kacku ;) alkohol ako taky nepijem vobec takze s tym som problem nemala. Kava mi chybala ale doktor povolil az po 2 mesiacoch :D ja pijem dolce gusto kapsulovu kavu, keby mi spravis sosovu tak by mi bolo tazko ale to aj predtym, nechuti mi taka kava
Ďakujem baby za radi😊❤️
@nklnkl ako sa robi prosim operacia a ako dlho ste bola v nemocnici ?
@zarkaamamka operáciu som mala ja laparoskopiou ešte v roko 1993.
Na štvrtý deň som bola z nemocnice doma. Diétu som nedržala vobec.
Pred operáciou som schudla 18kg asi za mesiac a pol a hneď v nemocnici som 3kg nabrala späť. Potom to išlo hore až kým som si nepovedala dosť už to však bolo dosť neskoro
po 25 rokoch čo má veľmi mrzí. Podarilo sa mi tých 20 kg schudnúť.
Som po operacii zlcnika tristvrte roka, nepribrala som, neschudla som (na zaciatku ano). Furt som rovnako velka :D