Schudla som a bolí ma hlava

12. máj 2022

Dobrý deň , nepíšem nikdy na takéto fóra ale som zúfalá . Začala som asi dva týždne dozadu cvičiť a držať sa aj v stravovaní . Už pár dni má bolieva hlava a cítim akoby som mala aj žalúdok na vode . Ešte dodám že som schudla cca 9kg . Za cca 2,5 mesiaca .Myslite že to môže byt z toho ? Alebo hľadať príčinu niekde inde ?

anjelicek26
12. máj 2022

9 kil za 10 tyzdnov je hladovanie... ked si do toho zacala cvicit a tvojmu telu nedavas ziadne kalorie, tak jasne, ze migrena, zaludok, cele telo je v pozore a ma "problem"...musis na to ist pomalsie.

dadka128
12. máj 2022

Nevyvazena strava, zle stravovacie návyky môžu urobiť veľa, ale môže to byť a iné, ťažko povedať. Viem ze teraz veľa ľudí z okolia malo žalúdočné problémy...

veronikaszabova
12. máj 2022

Joooj, z toho bude pruser ako mraky. A jojo efekt bude fakt tvoj posledny problem...

jaskolka
12. máj 2022

Za necelé tri mesiace 9 kíl dolu? To jediné že žiješ o chlebe a vode. Nie je to šťastný nápad, lebo telo si doslova "vyšokovala" co ti aj dáva najavo a keď sa vrátiš k predošlému stravovaniu, na berieš to ihneď nazad, pripadne aj par kíl viac
Skôr obmedziť sladké,pridať zeleninu, viac pohybu, ale takého normálneho, nie dáke extra športy, hlavne ak na to nie si zvyknutá.

zuzubb007
12. máj 2022

Robis telu sok, a ono ti to dava najavo, ak zacnes normalne potom jest naberies 2x tolko robit sprostosti sa nevyplaca

ninyart
12. máj 2022

9kg nemusí byť vôbec veľa ako píšu baby, ak sa chudne z veľkej váhy (veľakrát je to zadrziavana voda) a chudnutie 0,5-1kg za týždeň je v norme. Závraty môžu byť z viacerých dôvodov ako napr. slabý pitný režim, jedálniček chudobný na živiny, nedostatok spánku a regenerácie po cviceni atd. Zasla by som doktorke na vyšetrenie a odber krvi, len to ti dá relevatne odpovede, ak chudneš spravne, no objavili sa zdravotné problemy. Držím palce!

michaela_koc
12. máj 2022

zdrave chudnutie je vraj okolo 3 - 4kg za mesiac, cize podla mna je to okej. zalezi, co ješ. presne ako píšu - aké mač živiny? spíš? každopadne navštív lekára, on ti viac povie, ako my tu.

stanulienkat
12. máj 2022

Možno ti chýbajú nejaké minerálne látky o ktore si teraz ochudobnená. Skús si kupit nejaké vitamínové doplnky. A vôbec si nemyslím, že tri kilá za mesiac je veľa schudnúť. To je úplne normálny úbytok.