Ahojte,mám dosť veľké problémy so zubami a chcela by som komplet nové. Rozmýšľam nad Schill dental clinic- pobočka Žilina. Neviete mi povedať (najlepšie z vlastnej skusenosti) na koľko by ma to cca vyšlo a na ako dlho to asi je prípadne inu alternatívu ako Schill. Ďakujem za každú pomoc.
tu na MK je skupinka Chcem krásne zuby. Skús sa tam opýtať.
Hmmm Schill ordinacie - ako oni su sikovni a maju dobre vybavenie, ale je to prevadzka, kde je to o vztahu doktor-klient a nie doktor-pacient, mne osobne by to velmi vadilo. Mam radsej vztah, ze doktor ma uz pozna a vie, ako veci prebiehaju (trebars aky citlivy je clovek na bolest, ci zvelicuje, ci co ja viem skripe zubami atd.), nie ze co navsteva, to iny doktor a navstevy drill/fill/bill a pakuj sa mi z dveri, potrebujem nahnat aj ine vykony 🙂
Mám ten istý problém, pri mojom treťom tehotenstve sa mi kompletne rozpadávajú zuby len tak, z ničoho nič, niečo jem a zistím že pol zuba mám preč, môj ročný syn bude mať za chvíľu viac zubov ako ja a preto rozmýšlam nad novými zubami ale myslím že lacnejšia alternatíva sú skrutkovacie protézy. Má s tým niekto skúsenosť?
Moji rodicia si dali spravit implantaty v Schille, kazdy mal "svojho" doktora na cely proces.
Skus aj inych zubarou ppzriet v ziline je ich vela napr ja chodim k sukromnemu so synom starsim a platim za vsetko ale zas mi ponukal moznosti ci to naozaj chcem to znamena ze mne usetril peniaze pretoze 200€ za jeden zub nedam synovipristup super uz aj manzel tam zacal chodit kedze petramed plati tie iste ceny a ma to zmluvneho ale casovo nevyhovovali mu. Vola sa to Centrumdent
Nasich vsetko vratane rtg atd. stalo priemerne 1000 € na 1 zub.
Schill nikdy viac - minulý rok mi robili korunku, po dvoch týždňoch sa odlepila. O polroka opäť pri jedení kiri syra odpadla. Vyjadrenie doktorky - slabý koreňový základ a treba dať implantát, za ktorý mám zaplatiť 1500 eur...A to pani doktorka mala v rukách rtg a vyjadrila sa, že korunka bude držať...Záruka 5 rokov je len zavádzajúci reklamný ťah...Suma za toto ,,dobrodružstvo záchrany jediného zubu" 2700 eur...Samozrejme implantát si tam už robiť nedám...
@maluri nič drahšie ako schill na Slovensku neexistuje, stačí tak? Cenník majú na webe, ťažko povedať, čo konkrétne by si potrebovala ty, aká by bola cena.