Sanval a Gerodorm

bubka1995
15. nov 2023

Dobrý deň chcem sa spýtať ci ma niekto skúsenosť s branim lieku Sanval 10 mg alebo Gerodorm 40 mg ? Pomohlo niekomu na veľké problémy zo spaním?

deti95060810
15. nov 2023

Sanval? to je liek na spanie... skús si dať polku a prespíš pár hodín...
len daj si ho v posteli, lebo ti klipnú oči ani nebudeš vedieť ako a kedy....
ak zaberie málo - na ďalšiu noc si daj celú tabl. - to by si mala spať 8 hod.

janinah
15. nov 2023

Gerodorm som raz dala mamke 80 r. Ordinovane lekárom..spala.ale ja nie.celu noc som ju strážila.lebo mala apnoicke pauzy...niekolkosekundove keď prestala dýchať...nikdy viac.

cookie29
15. nov 2023

Zolpidem pomaha zaspavat ak sa nemylim, ja by som asi zacala s polovickou, najma ak Ti to kazali kombinovat s Gerodormom, to su anxiolytika, nieco ako alprazolam, xanax a podobne... ale to je ohranicena liecba, teda neviem ci to viem dobre napisat, ale proste chvilkova, pokial su velke problemy, treba hladat pricinu a podobne. Ten spanok so Zolpidemom nie je prirodzeny a teda si na tom lepsie ako bez spania, ale nie si odpocinuty. Navyse pri dlhsom brani je vedlajsi ucinok nespavost po vysadeni...

bubka1995
autor
15. nov 2023

@deti95060810 mam ho od dnes predpísaný tak skúsim tu polku .

diskuseman
2. máj 2024

@bubka1995 mne predpisal doktor psychiater gerodorm a tušim triticco s tym, ze si mam dávať štvrtku tbl. Čo som bral 2 mesiace nakoniec som si pred par dnami dal predpisať sanval 10mg .. beriem polovicu tabletky a niekedy ma uspi na celú noc , a niekedy len na 4hod . 🙂 vela štastia