Baby mate nejaky overeny sampon na rast vlasov?dakujem za kazdu odpoved
Na rast vlasou odporúčam cesnakovy od dr. Thuma
@petrastrbanikova ja nedam dopustit na hristinu. Pouzivam nejake 4 roky, copik vlasov som mala uplne tenucky (hnede, blond, hnede, blod, henna, melir...) mam omnoho lepsie vlasy a hustejsie vlasy, pricom stale melirujem na blond.
@dmk_1 ahoj a čo je to za šampon?? pomáha proti vypadávaniu a naozaj vlasy aj zhustnú? ja mam tiež melír ale vlasy mam velmi riedučké.
@modrymotyl8 znacka Hristina, bulharska,objednavam na mojalekaren.sk, tam maju najlacnejsie, stoji 9e +/-, dlhe roky som pouzivala na sampon podporu rastu vlasov, teraz uz striedam viacere. Dlho vydrzi, vonia pekne, ma prirodne zlozenie (neznasam take prirodne produkty, otocis na zlozenie a tam chemko strazske...) a naozaj mi vlasy zhustli, hoc to trochu casu zabralo. Hlavne po umyvani nevyberam celu hrst vlasov zo sitka, niekedy nevypadne ani jeden. ALE okrem samponu nepouzivam nic, nezehlim, skoro nefukam.
@dmk_1 vážne to je bulharska kozmetika? lebo ja používam milvu ale začali sa mi z nej lámať vlasy aj padajú mi ... takže rozmýšlam že zmením šampon ... a po akom čase si si všimla že ti zhustli vlasy?
@modrymotyl8 ano, bulharska, aj pise, ze sa tam vyraba. Milvu nepoznam, ale tuto hristinu uz nevymenim za nic, u svokry som si nezobrala svoj sampon a pouzila som jej elseve, myslela som, ze mi uz nic neostalo na hlave, tolko vlasov vypadlo ☹️ nespominam, po akom case zhustli, zacala som pouzivat v 2016, ale viem, ze dost rychlo som si vsimla, ze prestali padat pri umyvani.
@dmk_1 ahoj myslis tento samponik?
@viikkki nevies cca ako dlho ti trvalo kym ti narasti?alebo nejake foto aspon pre inspiraciu? 😊
@petrastrbanikova cca 2 mesiace a 10-15cm 😊
@viikkki aj pekne peni ten sampon?ja by som bola rada aj keby za dva mesiace narastli aspon o 5 cm 😊
@petrastrbanikova presne, este je aj taky s fialovymi bylinkami, proti vypadavaniu vlasov
@petrastrbanikova áno stačí male množstvo a viac vody a vystačí na tak dlhé vlasy ☺️
@xxxtvojamama69xxx toto je super tak maximalne pre teba🤣🤣🤣
@viikkki objednala som tiež mám vlasy po zadok ale začali mi padať rednut na bokoch neviem či je z copu😢 umývala som ich 2roky Milvou som zvedavá aký je tento šampón asi 2druhy že vyskúšam.Na moje prekvapenie nie je drahý aj cena priateľna.Prosim po akej dobe si videla rozdiel?
@ivanka12311 asi po 3 umytiach mi zmizli kúty na hlave a pri umývaní mi vypadne 1 vlas co predtým bola guca, a rozdiel v dĺžke asi po 2-3 mesiacoch 10-15 cm 😊
@viikkki žasnem aj na tou cenou okolo 4e čo nie je tak veľa ako oproti tej Milve .. tiež mi riadne zredli na boku až sa hanbím mať v gumičke lebo to vidno hocijako to maskujem prehadzujem 😓 tak sa preto pýtam že či to pomôže ake to má silné účinky.
@ivanka12311 ja môžem len odporúčať dúfam ze pomôže aj Tebe 😊🍀
@viikkki počkaj ale ty ten šampon objednávaš či sa da kupiť aj drogerke nie?
@modrymotyl8 ja ho kupujem v Tescu
.
@petrastrbanikova ahoj aj si skúšala ten šampón co ti poradila viikkki? Ďakujem
@dada0902 ahoj áno skúšala ale nič 🫣mne čo pomaha je len mon platin vyrovnávacia kura
@petrastrbanikova ďakujem tak som si ho kúpila bola som v tescu možno bude u mňa nejaký výsledok 😊
@petrastrbanikova tento je super ja mam z neho vlasy po zadok, pekne husté, lesklé a zaplnil mi aj kúty na hlave ☺️