Mám celoživotný problém so stvrdnutými pätami. Je to dosť nechutné a trhajú sa mi punčocháče, päty praskajú a bolí. Chodím k pedikérke, no dost často sa mi stáva, že nemá voľný termín a já nutne pedikúru potrebujem. A tu čítam , že si môžem urobiť pedikúru doma so samozlupovacími ponožkami. Máte s tým niekto skúsenosti?
Skúšali ste to niekto? není to nejaký reklamný trik? Poraďte!!
Milá gwynet, ja som mala tento problém tiež. Od istej doby ako chodím ku pedikérke som tento problém odstránila. Moja pedikúrka nakupuje nejaké výrobky od spoločnosti, kde jej ponúkli aj tieto ponožky. Sama som bola prekvapená čo mi to dáva . Po prvom raze aplikovania som mala pocit, že sa mi koža šupi z nedostatku krémovania. Ale po vysvetlení mi bolo povedané , že nastav tento proces. Kedže mi to ale všetko nezišlo na prvý krát z dôvodu stvrdnutej kože na pätách alikovala mi to druhý mesiac znova. výsledok je úžasný a dokonca už som to doporučila aj mamine a babke a tiež sú spokojné. Ak máš možnosť sa k tomu dostať určite neváhaj a skus. Ak to nájdeš niekde voľne dostupné k predaju daj vedieť budem ti povďačná.
ja mám tento problém vdaka cukrovke.... kúpila som si strojček na pedikúru a šmirglujem o 106 🙂 o tomto som ešte nepočula....
sissika ďakujem ti za link , presne tieto ponožky mi dávala som rada že sa to dá kupiť určite ma výdu lacnejšie a budem môcť si urobiť svoju manukúru aj doma . Som rada , že je to na trhu ozaj baby ktoré ste to nemali chodte do toho je to ozaj dobré
Jej o tom som este nepocula. Ako to funguje, staci pouzit raz ? Mate stym niekto skusenosti?
Pockaj pohladam taky link abyvsi mala predstavu
http://mycosmetictests.blogspot.sk/2015/02/zlup...
Hmm ja som to skusila vdaka tejto blogerke 🙂
jej a sidlia v ziline, tak to behom tyzdna urcite mam doma a vyskusam.
Zkousela jsem tuto pedikuru od znacky Purederm, vydrzela mi skoro pul roku, absolutni senzace 😲 😀 😝
Ahojte nedá mi na to nereagovať. Skúšala som tento produkt. Je výborný a môžem len odporučiť. Teraz ho kupujem svojmu manželovi, pretože majú aj 45 číslo a na pedikúru ho nedostanem. A na viac sú tam prírodné výťažky . SUPER!!!! Treba vyskúšať. Od nich beriem aj 100% arganový olej za vynikajúcu cenu, ktorý je určený na celé telo vrátanie vlasov a nechtov. Výborná cena!!
Baby určite to vyskušajte !!!!! Ja na tie ponožky nedokažem dopustiť.... dokonca vždy keď pridem späť na SVK kupujem si aspoň 6 balikov. Obsahuju vytazok z papaye a harmančeku, čakate 2-3dni a potom sa začne stvrdnuta koža na nohe zlupovať ...ale uuuplne do detailov aj medzi palcami.Nechcela som tomu verit ale od prveho vyskusania som na nich zavisla haha 😵 Vrelo odporucam je to lepsie ako pedikura!!!!!! 😎
@pannacotta kde si našla velkost 45?
Ahoj sissika, ved na tom linku , čo si poslala su na prvej strane, asi si si nevšimla, ale myslím si že je to jedno akú maš veľkosť ja som si omylom ich objednala kde vrecko bolo trocha väčšie, ale o to sa ľahšie mi obuvali a účinkom tie isté
Teda niežeby som chcela rýpať... ale zaujímavé, že všetky nicky, ktoré to chvália, boli registrované v posledných dňoch... náhoda? ... reklama? ... 😀
Ahoj jamabe, já jsem tu pul roku, takže žádný nový nick. Dál myslím, že to je účel diskuií ,aby sme si tu povedali aké máme skúsenosti s tým daným výrobkom , pretože já jednoducho od určitej doby reklamám neverím. O tom som čítala na českém diskusném fóru Blesk - pro ženy- na kafe . Aj z toho dôvodu, že u nás na Slovensku je veľmi málo takých diskusných fór,, kde si ženy môžu povedať aké majú skúsenosti. Alebo myslíš, že aj to je reklama?
ty kokos, toto čo je??? niekto tu trpí schizofréniou????
@jamabe presne, aj ja som si všimla... a odpovedajú si ako keby boli najlepšie kamošky alebo ako keby účinkovali v teleshoppingu USA 😎 jeden - dva príspevky... reálne osoby čo sem prispeli sú paradoxne tie, ktoré o tomto doteraz nič nepočuli 😀
@zuzanka.zuzu Veď to! Aj mne to prišlo ako nahrané repliky z teleshoppingu... 😝
no tak baby, ja som ich objednala, zajtra ich obdrzim. cez vikend nasadim a podam info 😀 akoze fakt som o tom doteraz nepocula. uplne realne napisem, co to so mnou urobilo. Manzel sa rehotal, ze ked si to zabudnem dat dole, ci mi ostanu kosti len 😀
Milé baby neviem čo tu riešite . Mne poradila kamoška, aby som sa prihlásila do modrého koníka , že sú tam super baby ktoré i poradia a podelia sa so svojou problematikou. Dúfala som , že je to seriózne fórum, ale ako vidím moja veľká chyba , že som sa sem prihlásila. Písala som do viacerých diskusíí, ale ako vidím už aj prestanem, nakoľko ma nebaví , keď vidím , že aj tu sú uštipačné baby , ktoré čakajú do koho by zavŕtali. Smutné, že fórum pre ženy je plné závisti a ohovárania, namiesto pomáhania a radenia. Takže opúšťam aj túto internetovú stránku , lebo toto z duše nanávidím a ľutujem , že som sa dala nahovoriť vyjadriť svoj názor a podeliť sa o problém . Nech tomuto fóru radia posmievačky. 😒 😒 😒 😒 Čawte
Matam77 neboj nohy budu pekne a nezostanu ti z nich kosticky. len je take nechutne ked sa ti tak po 3 dnoch zacne supat ta koza ja si pripadam ako had 🙂))) ale nieje to nic co sa neda prezit.
Ahojte všeci!! Takže som neodolala a som si tieto ponožky objednala. Mám to v povahe , proste musím veci vyskúšať !! Ponožky mi prišli domov dosť rýchlo po objednávke. Rozbalila som vrecúško , vnútri pár ponožiek. Idem do toho!! Nasadila som - v návode napísané 90 min nechaj na nohe. Hmota vnútri konzistencie gélu. Vydržím a nechavam na nohách 90 min. Po tejto dobe ,tak ako bolo písané v návode som nohy umyla vodou. Prvý deň nič, žiadna zmena. Druhý deň nič ....... až na piaty deň vidím koža sa začína šúpať. Teraz to je šiesty deň - prekvapenie šúpe sa aj okolo nechtov a medzi prstami. Budem informovať ďalej, že ako to všetko dopadlo a či to stojí za to!! 😀
Nechcem proste nikomu vnucovať nejaké názory, alebo produkty, ,pretože niektoré tu napísaly, že robím teleshoping a neviem že čo ďalšie. Ale na email som dostala toľko otázok, že ako to dopadlo, že radšej to píšem verejne . Takže asi 5 dní sa mi lúpala koža, Potom víkend a já som išla na turistiku a tým som to asi urychlila, pretože keď som vyzula ponožky tak nohy boli úplne ošúpané - takže SUPER!! Bola som s výrobkom spokojená , nohy mám teraz a aj päty pekné , snažím sa dobu prdĺžiť a mažem ich každý večer krémom, ale môžem doporučiť. Ale kočky možná, že - aby to nevyzeralo ako teleshoping to niekto tiež vyskúšal , tak napište svoje skúsenosti!!!! 😉
@matam77 prosim ta, uz si vyskusala tie samozlupovacie ponozky?
@alexanotbad vyskusala a su super
ahojte, tiež som to odskúšala a spokojnosť 🙂 , teda len v lete sa na to neda praktizovať 🙂 lebo do sandaliek take supinkove nohy to by asi neslo 🙂 🙂 🙂 , ale inak super vec tie ponožky 🙂)
No ahojte, tak najprv som dala mamine - ona skusila a o par dni sme to rozoberali, pozerala som sa jej na nohy - dost boli suche asi na 4-5 den - no drsne priam. Ale tak sme si povedali, ze uvidime co bude dalej. Ale na to som si ich teda uz dala aj ja. A asi taky 3-4 den tiez hrozne draplave zacali byt. ale po vecernej sprche sa vsetko zlupovalo jedna radost. Este aj koza, ktora predtym vobec nemala tendenciu sa supat. Tak ako sa mi to dotykalo noh, tak potial sa koza supala. cize cca po clenky. Ale nevadilo to v konecnom dosledku. Co bolo najhorsie, ze teda som bola mimo domu, mimo SK a po hoteloch som nechavala vsade samu kozu nasupanu 😀 Ale uz sa zda, ze je vsetko osupane, este niekde by som mozno potrebovala, aby viac opadalo, ale kupila som 3+1, tak este asi jednu davku pouzijem, nez zacne leto so slapkami. A neviem, ci sa stanem pravidelnym odberatelom. Uvidim. Na skodu to nebolo. A mozno si viem odstranit kozu aj rychlejsie, nie po dobu tyzdna dvoch. A z toho cca 10 vecerov supat v kupelni a v posteli kusy koze. JA neviem, mozno ze ked sa to zacalo osupavat, tak som mala zobrat nejaku tu pemzu a vsetko to osuchat naraz. Ja som cakala, co to spravi samo.
Tak tolko moje postrehy 🙂
kocky, daju sa kupit aj nevake sieti drogerii ci iba na nete?
Mne sa ta kožtička celá pekne olúpala, možno záleží od tvrdosti pät alebo ich poškodenia. Bianca ja som to najprv videla na českom fóre " Na kafíčko" a potom som to začala hľadať na internetu, pretože keď som prešla všetky drogerky tak tam som to nenašla. Takže ja poznám len internetový predaj, ale možná niekto aj kúpil, v drogérii neviem 😅
Ja som to uz skusala, len tak zo zvedavosti a bola som milo prekvapena. Teraz to uz praktizujem pravidelne 🙂