Zdravím, už som písal o tejto mojej nešťastnej Salmonele... zvýšená teplota stále neustupuje, vždy 37,4-38... viem, že to nie je vysoká teplota, ale stále necítim sa dobre a pri týchto zvýšených teplotách som viac vyčerpaný ako keď mám 38-39, dám paralen a vypotim sa... keďže som kardio pacient a mám oslabený imunitný systém, tak som bol dnes znova u Dr., povedal som, čo mi je...a hovorí, že tak Vám predpíšem antibiotika.
Predpísala mi Biseptol, ā12h/2tbl, na internete som čítal, že dobre zaberá.
..............................................................................................
Teraz myslím ešte na takú blbosť, lebo kamoška mi písala, že ona z neho nemohla dýchať (alergia), tak sa bojím. 😞 ale toto k tomu robí psychika aj,že?
..............................................................................................k lieku:
Máte s týmto liekom skúsenosti?
Pomohol vám?
Alergia na lieky u mňa nebola, zatiaľ, zistená... nehnevajte sa, že otravujem...
Ďakujem.
Ved ty nemusis mat na to alergiu.Ber to ako ti predpisala a keby si videl nejake zhorsenie tak konzultuj telefonicky s lekarkoou.Dobre ze ti to predpisala,ja som urcita za preliecenie.
@larazivago ano, to mi p.dr povedala... ale, že v prípade teploty paralen môžem...
Dúfam, že zaberú. Lebo vyše týždňa a nič...to je na mňa dosť. Nie som zvyknutý len ležať...
@77daniela77 ďakujem...veď jasné, to robí ešte tá psych.,ale jedna známa pani sestrička mi písala, že na Salmonelu a močové problémy je Biseptol super
@fifozbs Ano,to je pravda.Uz ti bude urcite lepsie.....
@fifozbs užívanie Biseptolu ma nejaké obmedzenia-vyhýbať sa slnku, nesmiete Acylpyrin, zapijat kyslým nápojom... Inak dobra voľba ATB. Skoré uzdravenie, dajte si súbežne aj probiotika.