Salmonelóza a Biseptol

fifozbs
20. júl 2022

Zdravím, už som písal o tejto mojej nešťastnej Salmonele... zvýšená teplota stále neustupuje, vždy 37,4-38... viem, že to nie je vysoká teplota, ale stále necítim sa dobre a pri týchto zvýšených teplotách som viac vyčerpaný ako keď mám 38-39, dám paralen a vypotim sa... keďže som kardio pacient a mám oslabený imunitný systém, tak som bol dnes znova u Dr., povedal som, čo mi je...a hovorí, že tak Vám predpíšem antibiotika.
Predpísala mi Biseptol, ā12h/2tbl, na internete som čítal, že dobre zaberá.
..............................................................................................
Teraz myslím ešte na takú blbosť, lebo kamoška mi písala, že ona z neho nemohla dýchať (alergia), tak sa bojím. 😞 ale toto k tomu robí psychika aj,že?
..............................................................................................k lieku:
Máte s týmto liekom skúsenosti?
Pomohol vám?

Alergia na lieky u mňa nebola, zatiaľ, zistená... nehnevajte sa, že otravujem...
Ďakujem.

larazivago
20. júl 2022

@fifozbs užívanie Biseptolu ma nejaké obmedzenia-vyhýbať sa slnku, nesmiete Acylpyrin, zapijat kyslým nápojom... Inak dobra voľba ATB. Skoré uzdravenie, dajte si súbežne aj probiotika.

77daniela77
20. júl 2022

Ved ty nemusis mat na to alergiu.Ber to ako ti predpisala a keby si videl nejake zhorsenie tak konzultuj telefonicky s lekarkoou.Dobre ze ti to predpisala,ja som urcita za preliecenie.

fifozbs
autor
20. júl 2022

@larazivago ano, to mi p.dr povedala... ale, že v prípade teploty paralen môžem...
Dúfam, že zaberú. Lebo vyše týždňa a nič...to je na mňa dosť. Nie som zvyknutý len ležať...

fifozbs
autor
20. júl 2022

@77daniela77 ďakujem...veď jasné, to robí ešte tá psych.,ale jedna známa pani sestrička mi písala, že na Salmonelu a močové problémy je Biseptol super

77daniela77
20. júl 2022

@fifozbs Ano,to je pravda.Uz ti bude urcite lepsie.....