Pekny večer mamičky 🙂 prosim poradte mi sestra ma salmonelu da sa to od nej chytit?? Idu nam prerabat v byte a musime na 4 dni odist ale mam strach ist k nasim ked to sestra ma nie koli mne ale koli malej.Ďakujem za každu radu 😉😉
Však to že velmi nemám isť kam :(
S dieťaťom by som určite nešla
Tak potom je menej nebezpecne ostat tam kde ste ako ist niekde kde sa na 99,99% mozte nakazit salmonelou. Je to nakazlive. Ja som to zazila a uz nikdy viac. Som chcela zomret radsej. To si neviete predstavit. S malym dietatom by som to neriskovala.
ako dlho sa sestra už lieči? s tou nákazou to nie je také strašné,len sa musia dodržiavať všetky opatrenia.....moja dcéra mala sal. a inak už nik z rodiny a bežne sa stáva,že ochorie len ten,kto zjedol nakazené jedlo a ostatní členovia rodiny už nie/ak nejedli/
už to ma 5 den ale uz jej je dobre len mam strach niečo ine vymyslim 🙂
Nemáš možnosť ísť skôr k nejakej kamarátke? Môj syn mal salmonelózu a boli sme spolu hospitalizovaní a veru nikto nemohol okrem zdravotného personálu do izby a z izby sme nemohli vytiahnúť ani päty.
Viem že sú to len 4 dni, ale do rizika by som veru nešla. Práve preto, že sa jedná o dieťa.
5 deň? A kedy by si mala ísť k tej mame?
v utorok
http://www.choredieta.sk/index.php/brucho/salmo...
prečítaj si článok
cerez Nepôjdem vôbec jednak je to riziko a nebudem riskovať 🙂 dakujem za članok 🙂
Salmonelóza je infekčné ochorenie, ja by som to s malým dietatom neriskovala
Nemozes ist k niekomu inemu? Svokrovci, babka?