Ahojte, dnes som si domov niesla sadu od zubára na domáce bielenie. Má byť v chladničke...mohol to nejako poškodiť cca 1h presun uprostred obeda, keď sú teraz teploty cez 30st? Ďakujem za odpovede
@enmery ďakujem za odpoveď. A vieš to iste? Lebo mne to akosi došlo, až keď som bola doma a pravdupovediac som z toho uplne na nervy...chápeš, vyvalím za to nekresťanské stovky eur a teraz neviem, či som týmto neznížila účinnosť 😟
@zlaticko_no1 Určite nie, pretože pred 3 týždňami som absolvovala tiež bielenie a cestovala som s tým 4 hodiny. Je to v taške a zabalené. Už to máš v chladničke, takže všetko vporiadku.
@enmery no super. A ako si spokojna s vysledkom? Ja mam teraz na 2t noc a potom este ambulantne.
@zlaticko_no1 No ja som mala tiež 2 týždne, potom ambulatne a potom máš ešte týždeň na deň, tak na 2-3 hodinky. Ja som spokojná neskutočne. Ani som nečakala, že mi to tak krásne vybieli zuby.
@enmery to som rada aj za Teba teda. Ano, ja mam presne 2t-ambulancia-1t. Snad aj na mne sa to tak zadari, ja ich mam dost zle kvoli viacerym zlozvykom 🙄
@zlaticko_no1 Určite. Oni si aj prirovnali tú zubnú šablónu s farbou pred a po bielenií a ukázali mi o koľko stupňov mám zuby belšie. A tiež mi veľmi pomohlo, zmeniť obyčajnú zubnú kefku za elektronickú.
@enmery to pomaha tiez?
@zlaticko_no1 Nie.