S čím si lekári zvyknú mýliť zápal?

janeita
12. máj 2013

Ahojte,
obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc/radu skúsenosť, trápim sa už tri týždne s bolesťami v podbrušku, zvýšeným výtokom, dennodenným špinením.
Moja lekárka pri ultrazvukovom vyšetrení povedala len že v maternici vidí voľnú tekutinu ako pri zápale, lenže pri odbere krvi boli zápalové parametre v poriadku,hormonálny profil mám tiež v poriadku vraj.
Dobrala som jedne antibiotika (doxyhexal + inejkcie tygacil, a lieky na vkladanie entizol) zmena žiadna.
Pri pokuse objednať sa na kontrolné vyšetrenie mi lekárka povedala že všetky problémy pominú po menštruácii tak mám čakať.
Len akosi nedokážem čakať keď problémy pretrvávajú. Nepomýlila si lekárka zápal s niečím iným? alebo čo mám robiť?
Ďakujem za odpovede.

ematko29
12. máj 2013

@janeita podla mna ta lekárka mala poslať do nemocnice ak ta to bolí a zvlášť ak lieky nepomohli.Prajem skoré uzdravenie

janeita
autor
12. máj 2013

@ematko29 ďakujem za odpoveď, moja lekárka to považuje za vybavenú záležitosť, tak neviem , ale asi nemám na v=yber len skúsiť ju uprosiť na ďalšie vyšetrenie.

mawka
12. máj 2013

@janeita no podla mna toto neni normalne a trva to tri tyzdne, bolesti mas, spinis, vytok, lieky nezabrali, rozhodne by s tym mala nieco spravit doktorka a necakat do menstruacie. same sa to iste nespravi. alebo bez vecer na pohotovost.
sa mi to podla popisu absolutne nepaci.

latvia
12. máj 2013

@janeita tvoja lekarka nech ti da papier, ze z jej strany je vsetko ok, teda tvoje gyn. zalezitosti a pojdes na chirurgicku ambulanciu, kde vylucia zapal z hladiska brucha.reap. zajdi na chir.ambulanciu a ked ta budu posielat na gyndu tak povies ze tvoja dr nic nenasla.mozno ta poslu na gynekologiu v nemocnici

janeita
autor
16. máj 2013

@mawka
@latvia
menštruácia moja nejak v nedohľadne, bola som i na chirurgii i na urológii a výsledky všade v poriadku 😕 tak ja už fakt neviem..