S čím je možné kombinovať prášok Aulin?

26. dec 2022

Je tu nejaka lekarnicka najlepsie a poradila mi s cim mozem kombinovat Aulin prasok na silne bolesti pri endometrioze? Hodina po uziti aulinu a absolutne mi nezabral :(

ada_alica
26. dec 2022

A na iné bolesti ti zaoberá? Mne zaberie iba Flector alebo Ibalgin...

autor
26. dec 2022

@ada_alica Flector mi nezabera, tak mi predpisali Aulin. Algifen mi pomaha len na klasicke menstruacne krce. Toto mam silne bolesti bodave tam ako je vajecnik... Ibalgin je slabota pre mna.

loginexistuje
26. dec 2022

nimesil sa dava prasok

ada_alica
26. dec 2022

Tak potom neporadim, 🥺v akútnej fáze endometriózy mi vždy zabrali 2 ibalginy a teplo a to som mávala bolesti až ma zimnica triasla a nedokázala som sa postaviť bez Ibalginu z postele.....tak nech to skoro prejde

autor
26. dec 2022

@loginexistuje ta ista zlozka je v auline :(

autor
26. dec 2022

@ada_alica Ja chodievam do nemocnice na infuzie ale nemam najmensiu chut tam ist teraz... nechcem robit rodine stres cez sviatky. Dakujem aj tak za kazdu radu ❤

kika2079
26. dec 2022

Kolko kvapiek algifenu davate? A aku vahu mate ? Ja na migrenu v krajnom pripqde som mqla povolenych 40. A k aulinu este tak ibalgin jeden ale neodporuca sa potom ak tak este nospa maximalna davka to vam aj telefonicky poradia na pohotovosti.

autor
26. dec 2022

@kika2079 35 a ten mi zaberie na tie klasicke krce. Som dost vysoka mam okolo 80 kg. No u nas na pohotovosti mi casto vynadaju co ich otravujem, ze dostala som predpisane a na krabicke mam 🤦🏼‍♀️. Niekedy clovek az neveri ako s nim zaobchadzaju.

kika2079
26. dec 2022

Veru katastrofa pptom este mi pisali dexadol.