Ahojte baby, neviete poradiť, čo je dobré na rýchly rast vlasov, alebo aké šampóny sú najlepšie?
Mne sa zdá že mi pomaly rastú vlasy a šampóny veľmi striedať nemôžem lebo hneď mám lupiny. Nejaká rada by sa zišla no. 🙂
rychlost rastu vlasu mas geneticky danu, kvalita vlasov kolise pocas zivota a urcite situacie mozu dopomoct k strate vlasov, hustoty, samozrejme aj farby na vlasy, ale aj stres a podobne
avsak mam velmi dobru skusenost na podporu rastu vlasov, obnovu, regeneraciu s obycajnym capillanom, za styri eura damy, vodickou na vlasy, ktora sa doteraz predava
tiez je vyborne si zabarit zihlavu a tym si po umyti tri krat do tyzdna preplachnut vlasy
no a samozrejme strava, zaradit ovsene vlocky, orechy a ryby do pravidelneho jedalnicka
a arganovy olej, specialny na vlasy urcite poznate, tak tento je vynikajuci
od emmebi
http://www.wink.sk/testujeme/vlasová-kozmetika/...
Tak tu vodičku musím skúsiť určite. Snáď trocha rýchlejšie podrastú, len škoda že ich nemám úplne rovne a riedšie.
ak mas lupiny, tak to treba normalne cez dermatologa riesit inak, a hlavne poriadne si oplachovat vlasy a kupat sa v soli z mrtveho mora....aj to sa da uplne zlikvidovat z organizmu
Praveže teraz už nemám ale keby som zmenila šampón tak by sa mi vrátili kým by si nezvykli na nový.
@janicqa284 len ono nie je zdrave pouzivat stale rovnaky sampon
Ako nepoužívam stále ten istý ja som v tom strašna vždy chcem vyskúšať nový. Ono tie lupiny po pár umytiach zmiznú. Na to som si už zvykla. 🙂
Ahojte. Tak ja som tento problém začala dosť aktívne riešiť na jeseň, keď som si všimla, že vlasy rýchlo vypadávajú a pomaly rastú. Farbila som si ich doma, používala bežnú kozmetiku a žiadnu špeciálnu starostlivosť typu maska som im nevenovala.
Keď už mi bolo do plaču z toho, ako vlasy rednú stále viac, rozhodla som sa, že:
- namiesto 8 EUR miniem za farbenie u kaderníčky 20, čo nie je taký veľký rozdiel finančný, no kvalitatívne je starostlivosť neporovnateľná.
- kúpila som si (v lekárni DOSŤ drahý) kofeínový šampón Alpecin. Je prioritne pre mužov, teda aj tak smrdí. Mne práve toto nevadilo a vlasom to na môj pocit prospelo.
- od kaderníčky som dostala silne parfumovanú vzorku kondicionéru (takže som opäť dala vlasom ženskú vôňu). Tento prípravok ich chránil pred fenovaním, ktorému sa v zime nedá vyhnúť.
- kúpila som si Reghaar aktivátor rastu. Vlasy sa mi po ňom veľmi rýchlo mastili (takže veľmi neodporúčam) a myslím, že princíp bol skôr vo "vmasírovaní" do pokožky. Jednoducho ma malo niečo pravidelne prinútiť si tú hlavu pomasírovať a prekrviť pokožku.
- kúpila som si Reghaar tabletky. Tieto si práve myslím, že pomohli. Mala som už predtým dojem, že nejaký vitamín mi chýba, ale keďže žiadny rozbor som si nedávala robiť, s určitosťou povedať neviem, že ktorý.
- nechala som sa podstrihnúť. Po dlhšom štúdiu viacerých informácií mi došlo, že samotné strihanie žiadny rast neurýchľuje. Ide o to, že pri česaní sa polámané končeky odlamujú a preto vlasy vyzerajú stále rovnako dlhé.
Suma sumárum - kvalita vlasov sa zlepšila. Nikdy ich nebudem mať bohvieako dlhé, husté, kvalitné a podobne, ale tým, že som sa im začala venovať, sa im aspoň o čosi lepšie začalo dariť. Je to vidno, všimla som si to ja, všimla si to kaderníčka. Keď budem môcť opäť používať akékoľvek prípravky, kofeínový šampón a vitamíny si určite zaobstarám opäť 🙂
Berte ma, prosím, s rezervou. Nie som žiadna odborníčka.
Tak necitam komenty, mozno to tu je spomenute... No u mna jednoznacne MILVA. Ja objednavam z janeshop.sk, ale ked dnes na nich klikam, tak maju nejaku technicku prestavku alebo co... Konkretne Milva chinin sampon. Milva chininova voda forte a milva chininova maska. Tusim vsetko dokopy cena kolo 12€? Toto mi zachranilo vlasy. Bulharska kozmetika, najdes aj na fb- janeshop ( ja som teraz na valentina vyhrala u nich poukazku za 20€ ). Mne to pomohlo v obdobi nahleho schudnutia a vtedy mi zacali padat aj vlasy a lamali sa... A plus k tomu som uzivala zinok. Na ten zinok tiez nedam dopustit. Rychlejsie rastu vlasy, nechty...
Ahojte, rada by som sa s vami podelila, o skúsenostiach.
Keď som bola mladšia asi tak pred 3,rokmi som sa dala ostrihať nakrátko a tak isto aj šticu. Po 3 rokoch my vlasy dorastly aké štica my možno dorastla o2 CM ...neviete prečo? Za každú radu veľmi pekne ďakujem 💋💋💋💋❤
ja som používala https://www.milva.sk/milva-sampon-chinin-200-ml/ na vypadávanie a aj podporuje rast vlasov
Ahoj veru dobre by boli nejake rady.ja osobne som nepouzivala.Ale povula som ze v lekarni ten sampon z konopy je dobry na vlasy.