Rýchly pulz po pôrode

kristin00
17. okt 2022

Ahojte, som 6den po pôrode a mám búšenie srdca, závraty a neskutočne sa potim. Hlavne v noci, všetko je mokré. Tep mávam keď ležím okolo 90, akonáhle niečo robím alebo niekam prejdem zatočí sa mi hlava, mám vyšší tlak (130/90) búši mi srdce a tep vyskočí na 140-150. Je to normálne ? Môže to byt z vyčerpania ?

trgypadl
17. okt 2022

@kristin00 vycerpanie, mozna krvna strata, unava...

kristin00
autor
17. okt 2022

@trgypadl tiež to tomu pripisujem. Ale je to katastrofa. Dnes sme boli u lekárky a cely čas mi tam bolo na odpadnutie, spotena som bola strašne..

luciador
17. okt 2022

@kristin00 Áno, môže to byť z vyčerpania,z hormónov,zo všetkého toho okolo. Neboj, prejde to a dá sa to všetko do poriadku 😊

kristin00
autor
17. okt 2022

@luciador dúfam, že čím skôr. Zatiaľ ma priateľ dovolenku tak mi s malou veľmi pomáha, sama by som to v tomto stave asi nezvládla. To ma na tom hnevá najviac, že nie som schopná sa o ňu poriadne postarať. :(

luciador
17. okt 2022

@kristin00 Verím,ale neboooj, určite bude lepšie a lepšie. Ja som mala po pôrode problémy s vysokým tlakom, ešte v pôrodnici,ale potom sa všetko dalo do normálu.

trgypadl
17. okt 2022

@kristin00 predpokladam ze u Dr. si mala aj respirator.... Je to normalne, telo sa vyrovnáva s vela zmenami,plus kojenie sa rozbieha v plnej sile.. Nedostatok spanku, a pocit, ze vies, ze mas pri sebe babo, tak clovek nevie tak vypnut a oddychnut.. Neboj bude lepsie, vela tekutin, doplnaj zelezo, a pokial sa da nech priatel pomaha, ked sa da spi, ked babo spi, drz sa

kristin00
autor
17. okt 2022

@trgypadl ďakujem 🙂 Snáď sa to dá cim skôr znova do poriadku

trgypadl
17. okt 2022

@kristin00 🤗urcite, treba len cas... Najdes si system, vsetko bude ok.