Zdravím po každom obstreku krčnej chrbtice mám tak dva dni rýchly pulz čím zo môže byt ? Normálka pulz v klude 60max 70 a vždy po obstreku 90-100 a srdce mi ide z hrude takzvané vyskočiť môže to byt tým že mi uvoľní tie svaly a tlačia na daco ? Diky za odpovede a či sa dakto s tým nestretol
Zaujímavé skôr sa tam dávajú lieku na uvoľnenie.Ja som bola ako handrova bábika z infúzií a obstrekov len som spala a bola ako nadrogovana
Mna nič iné po tých obstrekoch krčnej netrápi len srdce bije jak divé včera na obed som bol a do teraz skáče jak choré. Tlak v pohode 129/ 65 a nikdy nemavam búšenie pulzy vždy keď ležím 60-65 ale druhý krát som bol na obstreku a druhý krát to iste mám mat ešte dva ale už poviem sedíte nechcem
Radšej tiež skúsim daake lieky na uvoľnenie ako toto trpieť
A nie si z toho v strese?oni veľmi pomôžu.
Môže ti robiť zle niektorý z liekov čo je v tom, ale neviem..
Vôbec niesom s toho v strese ani mi to daako nepríde nepríjemne áno je pulz v pohode po obstrekoch ale tak 3-4 hodinky potom to začne sa diať ale teraz sa to uz ukľudňuje od včera takze neviem vôbec čím to môže byt ale myslím si tiež že z daktorej zložky to môže byt že mi nesadne
Tak zavisi od toho co ti tam miesaju do tych obstrekov, preco to nepovies zdravotnikovi?
Vedia to zamenit, vsetko je o komunikacii len treba otvorit usta a povedat, nie ticho sediet a trpiet takyto diskomfort
Áno nabudúce mu to mám v pláne povedať ak nie aspoň nech to zámeni za tabletky na uvoľnenie
Nikdy som to nemala