Rýchlo sa mi tvoria modriny

viva13
13. jan 2019

Prosím poraďte len sa trocha buchnem a už sa mu objaví modrina ako hrom prípadne sa hraje s 3.5r synom a nechcene ma udrie a modrina.co to chyba nejaký vitamín že sa hneď urobia nemavala som to...

ellieellie
13. jan 2019

Aj mne sa takto robili modriny isté obdobie, celá sa chodila “zmaľovaná”. Kdesi som čítala, že chýba vitamín C. Začala som užívať tabletky, ale aj multivitamín a do 2 týždňov bol kľud.

kodiak123
13. jan 2019

náhodou keď si bola malá nemenili ti krv ? keď áno volá sa to že Chudokrvnosť aspoň myslím .Lebo mne menili proste mi nesedela krv a tiež hocikde sa udriem a modrina jak blesk .Niekedy si nájdem proste len tak modrinu a ani neviem kde som k nej prišla.

ukulela
13. jan 2019

ja som to mala strasne po porode prvom, na detske plavanie som chodila ako tyrana zena, lekar predpisal detralex a ten zabral, ked sa mi to po case vratilo, opat som vybrala skatulku a zabralo. oslabene steny ciev, ci co .. (nie som lekar 🙂
pre pokoj v dusi by som na tvojom mieste skocila za lekarom, tak ako som to urobila aj ja.

romiada
13. jan 2019

@viva13 ja to mavam...staci ze sa nohou silnejsie opriem o nieco a hned modrina. Ja mam zdedene krčove žily a trombofiliu, takže tam vidim aj povod. Treba tušim brať rutín na posilnenie ciev, jesť pohánku...ale na Tvojom mieste by som sa dala vyšetriť na hematologii.

viva13
autor
14. jan 2019

@kodiak123 nie nemenili

@ellieellie vyskúšam

@ukulela
@romiada dakujem zájdem k dr.

lea202
14. jan 2019

fakt treba zajst k lekarke. vacsinou ked sa taketo deje telu nieco chyba a je haklive na uderi. ak pojdes teda k lekarovi, tak daj vediet, co ti na to poradil