Rýchlejší rast vlasov

annabel12
23. sep 2021

Ahojte dámy, máte niektorá skúsenosť s týmto ? (Priložená foto)
Mám pocit akoby sa moj rast vlasov zastavil 😀 ale nechty mám úplne zdravé, pekné a tie mi rastú rýchlo, nelámu sa ani neštiepia, takže si myslím, že vitamínom to nebude.
Keď si podstrihnem končeky vlasov tak o 3 mesiace mi nedorastú ani o milimeter.
Nejaké rady prosím? 😕

renata1405
23. sep 2021

Kup si veniru z tej ti urcite vlasy porastu rychlo ja som si ju kupila na vypadavanie vlasov ale nezabrala no vlasy rastli rychlo za mesiac som sa 2 krat strihala lebo ja prave kvoli tomu padaniu nechcem moc dlhe vlasy.Brala som spolu s tabletkami aj ich kolagen ten melonovy.

annabel12
autor
23. sep 2021

@renata1405 to je perorálny vitamín, či vo forme šampónu, kondicionéru, atď ?

annelka
24. sep 2021

@annabel12
ESSENS CBD Shampoo bol vyvinutý a je vyrábaný pod farmaceutickým dohľadom v Českej republike, a to za plnenia pravidiel a noriem EÚ. Účinné komponenty sú získavané z prírodných zdrojov.
Kanabidiol CBD izolovaný z extraktu konopy siatej pomáha vlasy hydratovať a chráni ich pred štiepením.
Aloe vera zabezpečuje zdravý rast vlasov, zlepšuje ich kvalitu a regeneráciu.
Hydrolyzovaný keratín má hydratačné, zjemňujúce a vyhladzujúce účinky, pomáha znižovať statickú elektrinu vlasov, čo vedie k uľahčeniu ich rozčesávania.
Bylinné extrakty z mäty, chmeľu, lipy, lopúchu, žihľavy, pohánky a silice bergamotu, konopy a levandule majú výborné kondicionačné účinky na vlasy a pokožku hlavy.
Objednávam za veľkoobchodné ceny priamo z firmy, ak máte záujem alebo otázky, napíšte do súkromnej správy.

jaja0405
25. jan 2023

@renata1405 môžem poprosím ktorý kolagén konkrétne?

alzbeta1301
25. jan 2023

@annabel12 ahoj neviem teda ja používam klasicky biotin nič viac a vlasy mi rastu naozaj krasne aj nechty strašne rýchlo : D

nijak špeciálne neupravujem 🙂 používam prípravky kerastase

renata1405
25. jan 2023
hedamaria
27. feb 2023

@renata1405 Prosím, dá sa kúpiť v lekárni? Ďakujem.

smoona
14. sep 2023

@alzbeta1301 prosím ťa akú dennú dávku Biotinu užívaš? Myslím koľko mg v jednej tablete. Potrebujem podporiť rýchlejší rast vlasov kus ma dorafala kaderníčka :(

hrabovo
14. sep 2023

📍