Dobrý neviete prečo sa môžem rýchlo zadychat keď chodím napríklad rýchlou chôdzou 5 minút tak už sa zadycham inokedy som nemal taky problém môže to byť slabou kondičkou? Často som iba doma a mam dosť málo pohybu
Ahoj,
mala som tiez taky problem. Zistili mi chronicky zapal osrdecnika. Ked mas v sebe nejaky zapal, telo nie je schopne poriadne vstrebat zelezo. Mala so aj zasobnik zeleza uplne prazdny. A pokial ti chyba zelezo, tiez to okrem ineho sposoby zadychanie sa a unavu.
@svetlonos a kde vam to diagnostikovali ten zapal?
Urcite na odber krvi, moze to byt aj zavaznejsie
autor,
isla som k obv0dnemu, trvala som na tom aby ma poslal ku kardiologovi (najsor mi chcel predpisat fizioterapiu-ze to mozem mat od chrbtice). Kardiolog urobil zatazove ekg , sono a potom samizda som isla na mr. tam to zistili. Vygoogli si zapal osrdecnika alebo perikardia.
@svetlonos a mali ste dajaké priznaky?
jasne, preto som napisala aby si si to pozrel. Mala som pri tom aj mierne bolesti srdca, unava, zadychanost a Bozechran schody. Na zapal mi dal tabletky a dva mesiace pn, kludovy rezim. Pomohli mi proti unave a zadychanisti tie infuzie vitamin c plus zelezo. kratko nato sme boli na vylete nezadycháa som sa ani ked som isla do kopca 🙂
@svetlonos aha dobre ďakujem ja mam tiež bolesti na hrudi ale ja trpím tetaniou a uzkostnou poruchou ta neviem pondelok zbehnem ku obvodnej
Aj si si odpovedal...