Rýchle pribratie, psychická aj fyzická bolesť

smiesneusko
24. apr 2014

Kočky aj vy to máte tak, že ked sa par dni prejedate tak rychlo priberiete a boli vas vsetko? Posledne 3 dni som sa neovladla a jedla som dost vela kolacov. Na vahe som za 2 dni mala 1,2 kg hore, po dnesku neviem co bude kolko zajtra. Odhadujem 300g. Ide o to, ze strasne to na mne vidiet, ovela vacsie brucho a ked si prejdem rukou rychlejsie po stehne ci bruchu, boli to, ako keby to bolo naliate vodou aj tukom. Hned sa mi to ulozilo aj na chrbat, proste cele brucho kolom dookola napuchnute. Poznate to niektora? Je mi z toho strasne, hlavu si bucham na co som tie kolace jedla. Lebo ja som nemala normalnu mieru, vcera som ich zjedla 8 a dnes cely balik wafli len 250 g ale kalorii okolo 1200 co je inokedy takmer bez mala aj moj celodenny prijem. Cize tieto 3 dni som jedla ako keby 2-3 x viac ako bezne a citim sa mizerne. Mam strach, ze vsetka ta drina, co som zvladla je fuc a ze mozem chudnut odznova. ☹ Mam pocit, ako keby som bola zavisla na jedle. Cele mesiace sa drzim a potom sa stane nieco taketo a ja sa citim ako abstinujuci alkoholik co je 3 dni nalozeny v liehu. Citim sa fakt zle. Inak som zvyknuta jest velmi zdravo a cisto a tento cukor brrr, citim sa cela unavena a je mi zle. Hlavne preto, ako rychlo to vidim na tele. Mam pocit ze toto je seriozna zavislost a chcelo by to asi psychologa. No nic od zajtra nabehnem na moju stravu, aj ked mam strach, za tie 3 dni som si aj zvykla, cukor je fakt droga. Boze, take mam vycitky. ☹