Máte skúsenosti stimto rybim olejom
Tento nemá čisté zloženie.
Za mňa má priatelne zloženie tento: https://biocare.sk/eshop/produkt/omega3-hp-natu...
@michaela404 Presne tento isty davam dcerkam od septembra a starsia co chodi do skolky bola chora zatial iba raz, aj to len trochu soplik co presiel po par dnoch. Predtym bola chora kazde 2-3 tyzdne, aj cez leto ked nechodila do skolky. Takze ja si myslim, ze nam pomaha. Ale je to vysoko individualne.
@adka3321 aj vy ho užívate aj vám nejako pomohol
@michaela404 klasicky rybi olej
Odporucala pediatricka aj neurologicka
Mala som bez prichute davala som do jogurtu ci vyzivy
.
@taktotedanie aj pomohol nejako
@michaela404 ja si davam v tobolkach. A ako aj dcerke si myslim, ze mi pomohol, nebola som este chora.
@michaela404 a na co mal akoze pomoct?
@taktotedanie na imunitu
Nepomohol, je celkovo slabučký aj pri pravidelnom užívaní. V máji, asi 3 roky dozadu pri odberoch aj na vitamín D, sme mali ja, manžel a deti veľmi nízku hodnotu D-čka, takže imunita extra slabá. Museli sme vymeniť za Devit forte a odvtedy máme ukážkové hodnoty vit. D.
@michaela404
Len ten olej veruze nepomoze
@michaela404 Moja dcéra užíva značku Mollers od 9m na odporúčanie neurológa.
Na imunitu nepomohol. U syna na imunitu zabral dokonale futbal ,od marca do októbra tréning von za každého počasia, dovtedy často chorý ,väčšinou s hnusnym kašľom. U dcérky po skúšaní všetkého možného sme zanevreli na všetko z lekárne a na odporúčanie jednej maminky na MK sme kúpili cistu rakytnikovu šťavu ,pije ju s prestávkami rok a zatiaľ klop klop nebola chorá .
@mima172 a ste sním spokojna
@michaela404 Či a koľko pomohol neviem posúdiť. Dcére ho odporučil kvôli vývoju CNS, keďže sa narodila predčasne a mala spomalený PMV. Dávala som ho poctivo. Najskôr ten od 1r (Môj prvý rybí olej) a neskôr čistý alebo s príchuťou.
Ja davam malemu od vegetology. Kapsule vyzlaciim na lyzicku.
Nasi uzivali presne taky s citronovou prichutou...chutil im...a ci mal nejake ucinky,neviem posudit...davala som im ho asi 2r