Ružový moč

domci12
13. sep 2022

Ahojte chcela by som sa spýtať uz sa vam stalo že ste mali ružový moč? Neviem či som prechladla alebo čo ale keď cikam tak ma to sem tam štipe ale málo bola som už prechladnuta tak že ma to štipalo ale mala som tmavožltý moč.. Stalo sa mi to rano jak som sa zobudila a myslela som si že som dostala menzes lebo som mala aj take bolesti v bruchu jak ked mam dostat a nič.. pred 2 mesiacmi som dostala menzes 13 steho a naposledy 16 steho

moze
13. sep 2022

Treba ist k lekarovi, doniest moc v skumavke a asi dostanes ATB.

ndrag
13. sep 2022

mne takto zacina zapal mocovych ciest, pokracuje to neprijemnym rezanim a mocenim krvy. Treba ist k doktorke, predpise antibiotika, vacsinou rychlo zaberu.

domci12
autor
13. sep 2022

@ndrag mna to praveže nereže len sem tam zaštipe a asi pre hodinou ked som bola na wc tak som skoro nic necitila

liv1
13. sep 2022

Treba odobrat moc. Naveries stredny a smer dr. Ak si vcera nejedla cviklu, tak to hned zajtra urob. Cim skor aby si predisla velkym bolestiam. A zatial pi vela tepleho a udrzuj sa v teple. Ak mas tak kludne urologicky caj, brusnice atd.

kacusik69
13. sep 2022

ked som si ista ze som nekonzumovala napr. cviklu, a mam takyto problem, nesiem moc k dr. na vysetrenie

vani190493
13. sep 2022

@domci12 máte zápal močového mechúra.

lenkakravcova
13. sep 2022

@domci12 Môže to byť krv v moči. Teda zápal močového mechúra, močových ciest, zápal alebo zlyhávanie obličiek. Určite ísť zajtra ráno s močom k lekárovi.

petruldo
13. sep 2022

@domci12 a nejedla si náhodou včera cviklu/červenú repu?

marica61
13. sep 2022

@domci12 ja som sa raz tiež tak vyplasila, nakoniec to bolo z Lipovitanu, ktorý som preventívne užívala.

domci12
autor
13. sep 2022

@petruldo nie nejedla som nic take a ani nic cervene