dobrý večer milé mamičky ktorá z Vás mi poradí mám taký problém už druhý deň pozorujem na gaťkach ružovo-hnedý výtok menštruácia mi mešká už 16 dní ale mám nepravidelný cyklus tak nad tým si nejako hlavu nelámem. Tehu test som robila vyšiel negatívny takže tehu nie som. V podbrušku necítim žiadnu bolesť v intímnej oblasti ma nič nebolí nesvrbí nepáli. Neviete z čoho ten výtok môže byť. vopred Vám Ďakujem
oki dakujem pekne
@nigguska test som si robila aj rano aj poobede a stale bol negativny...
@dominika69 tak v tom pripade navstiv urcite gyn....moze to byt aj tehu ale mozes mat slabu hladinu hcg a test neukaze....urcite by som neodkladala navstevu...ja mam pravidelnu mrchu a teraz meskalo 9 dni...testy negat tak som si dala cervenev vino a na dalsi den vecer sa mi spustili....
lekara navstivym urcite len sa bojim ked mi spravi cytoster ci to nebude nieco vaznejsie... 😒
@dominika69 ahoj,tak akosi dopadla?ja mam tiez takyto problem ako si mala ty,tak by ma zaujimalo co to teda bolo 😖
@stefaniaj no lekar mi povedal ze to nie je nic vazne a robil mi aj ten cytoster a vysledky su ok takze som v poriadku...
Ahoj,test si si robila cez den alebo rano? Skusala si cervene vino? Pokial test vyjde rano negativny skus cervene vino...tak dva deci a do 2 dni by sa mali spustit....pokial si tehotna,babatku to nijako neuskodi....pokial sa aj tak nedostavi mrcha,treba ist ku gyn aby on vylucil tehotenstvo a dal vyvolavacku